明知故犯 发表于 2003-1-1 22:15:00

灌水问题的意见

近日BBS的确有好多问题,其实BBS的含义只系一嗰给网友一嗰"将自己开心的事带给大家开心.....同埋将自己唔开心的事写出来大家分享"..而且作者都唔想自己的唔开心继续伤落去咖...因为大家都唔想见到发贴人继续伤心咖...所以网友回贴时讲下废话,灌下水...系在所难免的.......既然BBS系一嗰给大家开心的地方,我希望大家的关系唔好搞得甘僵....只要唔好诋毁国家,唔贬低网友人格,其他就万事OK啦~~
我虽然唔系管理员,我冇权话你地..不过我都唔想见到回贴闹来闹去...极无谓~~
而且有其他网友有不同意见请在呢只水贴度回贴........还有千其唔好单单打打,指桑骂槐

小光 发表于 2003-1-2 00:26:00

无错`
明少讲得好

明知故犯 发表于 2003-1-2 20:41:00

我好想问下裹只唐X.....
你究竟想发贴人开心还是继续伤心呢???????

我地灌水无非系想发贴人原来已经开心但是更加开心....发贴人原来伤心我地灌水系想发贴人开心.........你一味讲埋伤心事....对发贴人有帮助咩?????
好心你唔好用你嗰PP惗野啦~~~~

你今年贵庚啊???思想真系....

芝士加朱古力 发表于 2003-1-2 21:47:00

点解我都没遇过一张贴係灌水嘅??我又唔多觉呙

小光 发表于 2003-1-2 22:34:00

以下是引用明知故犯在2003-1-2 20:41:13的发言:
我好想问下裹只唐X.....
你究竟想发贴人开心还是继续伤心呢???????

我地灌水无非系想发贴人原来已经开心但是更加开心....发贴人原来伤心我地灌水系想发贴人开心.........你一味讲埋伤心事....对发贴人有帮助咩?????
好心你唔好用你嗰PP惗野啦~~~~

你今年贵庚啊???思想真系....

果条七头个脑生响个屎狒度嘅HI识谂嘢嘅磨```
你同佢讲咁多嘢佢边度会明吖``

shasha 发表于 2003-1-5 22:40:00

个个乜野,可能系响痴线院出黎哇..所以先甘讲野咖...
系唔系??唔好甘嬲啦..小光.系咪.做人要开心嘛.....

小光 发表于 2003-1-5 23:26:00

我而家先吾会咁傻同佢嬲啊~!!
有钟意讲咩咪讲饱佢啦`1!
反正我如果见倒佢我实打佢一窝先算`!!1

小灵儿 发表于 2003-1-7 11:13:00

又来啦...明少不是教了你们不要底毁其它网友.不要讲粗口吗?

佢讲得好啱BBS系一个"给网友一嗰"将自己开心的事带给大家开心.....同埋将自己唔开心的事写出来大家分享"的地方,但前提下有好多人唔开心的时候就会上来破口大骂...唔开心又上来爆粗,其实骂人都有好多种方式架,点解一定要系骂呢?

小光 发表于 2003-1-8 22:09:00

CEO大人`
果D系旧嘢来咖~~~!!!!!!!11

学友 发表于 2003-1-27 14:25:00

不要讲粗口,我做一个文明有礼的好孩子呀
页: [1] 2
查看完整版本: 灌水问题的意见