精灵比目鱼 发表于 2002-12-4 09:08:00

不如整到D女仔企响天哥旁边用鄙视的眼神望住距,然后个D男仔就挥拳要打距甘样就差唔多。。

血霸天 发表于 2002-12-4 10:02:00

甘好咩??一于甘咯。。首先系我非礼左所有既女仔。之后所有女仔仇视甘望住我。
隔离既男仔。个个磨拳擦掌。不过无人敢出声。。

小灵儿 发表于 2002-12-4 11:26:00

首先,鱼鱼...你唔洗叫我帮你揾黃河...因为公司个度有个老鼠洞...

到水水喇......我个啲相系原创嚟架...好逼真,绝对无拼相的,虽然我有咁嘅功力,但不会罗上嚟呢度献世的.....所以大家明啦....

处女座男孩 发表于 2002-12-4 12:19:00

我就明晒啦~拒地!!!梗系都明啦~~~~~嘻嘻~

精灵比目鱼 发表于 2002-12-4 13:24:00

费事同你地讲吖。。。。。。。。。。。悲哀~~~~~~~~~~

小宝宝 发表于 2002-12-5 16:31:00

我地祝福你~~~

sims 发表于 2002-12-5 19:06:00

几时有下次,我又想参加阿!这里是什么地方阿?

阿峰 发表于 2002-12-5 21:37:00

咔咔~~睇黎手持DC既我,影相技术都有D水平啵,嘻嘻,几时出游记得哎我啵.

GHOST 发表于 2002-12-6 09:16:00

这里是鹤山....所以在BBS注册的用户都是我们鹤山人的会员!

每次有活动我们欢迎大家参加...就算不是我们会员的也可以参加.

如果大家想每次都参加到我们的活动的请提供你的电话号码或联系方式给我们....

如果把联系方式提供给我们的.....有待公布...

现时可以只有一种方式就是把你的联系方式在BBS 以短信形式发给CEO小灵儿!

或E她的MAIL:chris@heshanren.com

[此贴子已经被GHOST于2002-12-6 11:51:54编辑过]

精灵比目鱼 发表于 2002-12-6 11:52:00

TO   阿峰哥仔

你部DC甘有利用价值点会唔叫埋你者。。。。。。不过我都唔会同人影合照架喇。。。。。
页: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: ===鹤山人·网上行BBS会员出游记===