Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

开番果音乐的论坛!!!

新手上路

楼主
开番音乐 开放下载
我系百事可乐。但系我只爱可口可乐~! 请靓仔靓女们发D新的MP3去我E-MAIL度! nfwsb@jmcatv.com.cn jmlzy@jmcatv.com.cn jmchgh@jmcatv.com.cn jmlwz@jmcatv.com.cn

2万

新手上路

沙发
开过啦,不过已经关门大吉了~~````原因系里面所讲的内容大部分不是同音乐有关!
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

6万

新手上路

板凳
开返个,都吾错吖,我中意音乐喔~~~
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

3万

新手上路

地板
音乐论坛?呢D嘢梗係要自己去揾先有意思咖啦,通常人地介绍我听嘅歌我都唔会太钟意,但係自己揾返嚟就会好LIKE,未咁懒啦,自己揾啦
人系世界上最討厭既然動物

新手上路

系嗜~~~音樂無限都好呀~~ 快D開返距啦~~等我地知道有乜新歌嘛~~
愛一個人好難,但要自己愛既人愛自己就更難,愛一個人真系好辛苦咖

2万

新手上路

听歌黎我个版度都有得听啫!!!
[COLOR=#DC143C]禽兽尚且有一点怜悯之心 而我一啲怜悯之心都冇所以我唔系禽兽[/COLOR]

1万

新手上路

我度都就来有啦~呵呵~
狼族信条 尊敬长老 教导幼者 与同僚合作 能玩则玩 当猎方猎 空闲尽量休息 共享情爱 表露情感 割舍旧创昂首向前

新手上路

我都支持开个同音乐有关0既论坛啊!!!! 大家交流下!!!几好姐!!!! --------------------------------------------------------[VIVA]鼓手Ken ----------------------------------------------------------------------------留字
因为陌生,所以勇敢,因为距离,所以美丽。 ┏━━┓我   ●╭○╮  我┏━━┓ ┃天长┃想°☆ /█∨█\ ☆ 爱┃曾经┃ ┃地久┃你   ∏ ∏   你┃拥有┃ ┗━━┛  ·☆爱你一生☆· ┗━━┛ 只要有音乐就唔会有世界末日!!!! ----Beyond

3万

新手上路

哗。。。呢个又话开个版,果个又话开个版。。。开下开下,未变好多咯。。。人总是唔满足。。。。
人系世界上最討厭既然動物

新手上路

你米就系开呢个咯!!!!
因为陌生,所以勇敢,因为距离,所以美丽。 ┏━━┓我   ●╭○╮  我┏━━┓ ┃天长┃想°☆ /█∨█\ ☆ 爱┃曾经┃ ┃地久┃你   ∏ ∏   你┃拥有┃ ┗━━┛  ·☆爱你一生☆· ┗━━┛ 只要有音乐就唔会有世界末日!!!! ----Beyond