Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 日落

女性——非一般的主动!

6万

新手上路

女仔主动?吾系呱!
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

6万

新手上路

你只会想起她以前是否跟前度BF如此亲热, 甘你又有无谂过: 如果距又好似你甘谂,一旦距又想起你跟前度GF又如此亲热时~ 你估距心吾心痛阿啦?
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

哈哈`~各怀鬼胎

1万

新手上路

嗯嗯。。。女既心痛,男既伤痛!!
[fly]日落出品 必属精品ヤ.の[/fly]

3万

新手上路

以下是引用阿Yu鱼仔在2002-10-25 22:07:26的发言: 你只会想起她以前是否跟前度BF如此亲热, 甘你又有无谂过: 如果距又好似你甘谂,一旦距又想起你跟前度GF又如此亲热时~ 你估距心吾心痛阿啦?
唉~~~~~~~~真系好痛架!
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

2万

新手上路

就是啊 我一捻起小猪猪同啊XX亲热时就心痛

2万

新手上路

算啦。你地心痛么啊,自己都系甘啦,就吾好要求人地啦。吾同你要从bb果时就沟距咩。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do