Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
返回列表 发新帖
楼主: 剑走偏锋

不如大家讲下自己钟意过几多个人

新手上路

同距讲明啊麻,做吾到乜野可以做朋友啊麻

1万

新手上路

你应该可以咯..但人地吾系甘谂呢??始终会觉得有希望咖.时间问题者
每个女孩都在心中藏着一个秘密花园。在那儿,有薰风習習牵动裙摆、有阳光暖暖轻吻衣杉、所有的美梦都被温柔呵护、乘着想像的翅膀自在飞翔。

新手上路

以下是引用jos在2004-3-30 10:57:00的发言:
啊锋你签名同我签名一样既??甘有缘呀??? 家下我只中意我自己~~~~见一个爱一个果D人太恐怖喇.

都唔系好恐怖遮,唔好同時愛幾個就得啦。
从现在开始,我只疼你一个,宠你,不会骗你.答应你的每一件事情我都会做到;对你讲的每一句话都是真话,不气你,不骂你,相信你,有人欺负你,我会第一时间出来帮你,你开心的时候我会陪着你开心;你不开心的时候我会哄你开心,永远都觉得你最靓;做梦都会梦见你;在我的心里只有你.

1万

新手上路

对于D花心鬼就吾恐怖咯...男既就系甘自私既喇,若果换系女既见一个爱一个呢??你地点谂呀??
每个女孩都在心中藏着一个秘密花园。在那儿,有薰风習習牵动裙摆、有阳光暖暖轻吻衣杉、所有的美梦都被温柔呵护、乘着想像的翅膀自在飞翔。

新手上路

以下是引用jos在2004-3-30 13:19:00的发言:
对于D花心鬼就吾恐怖咯...男既就系甘自私既喇,若果换系女既见一个爱一个呢??你地点谂呀??

無問題架,只要渠唔好同時愛幾個就得啦,唔能夠又想食熊掌又唔捨得條魚 見一個愛一個,要記得同以前果個一刀兩段先至准開始一段新既感情,絕不可以藕段絲連,拖拖拉拉;如果做得到點解唔可以接受?
从现在开始,我只疼你一个,宠你,不会骗你.答应你的每一件事情我都会做到;对你讲的每一句话都是真话,不气你,不骂你,相信你,有人欺负你,我会第一时间出来帮你,你开心的时候我会陪着你开心;你不开心的时候我会哄你开心,永远都觉得你最靓;做梦都会梦见你;在我的心里只有你.

新手上路

点解你地讲下讲下讲到离晒题既
我除左靓仔之外无咩野好讲

新手上路

论坛系甘样加啦

1万

新手上路

是呀..旦旦仔教既.无野论又点坛呙

新手上路

叫距出来只不过想找个人陪下,哗,你地都几厉害喔!不过我都同你地一样,中意过五个女仔!,不过我觉得要甘多来有鬼咩!晒钱!
asfsdtetsfgdsfds fdsdfdafdgfdsfsd sdfsdgdsaggsag dfsfsdafgdgfg gfdhfdhrdsgrfgfd gfdgdaghfhgfdgfdgf gfdgsgfdhfdhsgfdhdh

新手上路

asfsdtetsfgdsfds fdsdfdafdgfdsfsd sdfsdgdsaggsag dfsfsdafgdgfg gfdhfdhrdsgrfgfd gfdgdaghfhgfdgfdgf gfdgsgfdhfdhsgfdhdh