Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
返回列表 发新帖
楼主: Dino_f

結左婚仲可以戀愛嗎?

1万

新手上路

以下是引用十九在2004-3-28 21:31:00的发言:
我觉得结婚后男人可以恋爱,女人就吾可以了。 男人系一家之主,起出面做野好辛苦,轻微的恋爱系可以接受的,作为工作上的调节剂,男人做野系很多野烦的,而自己的女人不一定明白,所以女人不该多问,也只能办傻,讲就听,不讲也别提! 而女人结婚后系伺候丈夫和教育孩子,自然没有时间恋爱了,因为自己的孩子几乎倾尽了自己所有的爱!
你甘抵得諗呀,如果可以比我娶兩個既話,我首先考慮你先。
我既武器系飛刀,無錯,就系飛刀! 飛系小李飛刀既飛, 刀系小李飛刀既刀。

1万

新手上路

以下是引用非也在2004-3-28 22:39:00的发言:
女人都有好多野烦架,要工作,要打理家头细务,要照顾细路仔。要自立,又要打理成头家,唔容易架~! 其实双方互相尊重,互相信任,甘问题就自然小D啦。其实每个人都有自己既烦恼,无话边个多D,边个小D,要长久,就要识林啦~! 婚姻系唔容许背叛架~!!
you are right 我老婆家下對我都幾好架,不過唔知經後會點遮。 最近感覺有D迷惘,有D驚,有點前路茫茫既感覺。
我既武器系飛刀,無錯,就系飛刀! 飛系小李飛刀既飛, 刀系小李飛刀既刀。

新手上路

[B]甘又吾系甘讲,只系轻微的可以容忍!
但如果要来示威,那肯定不会那么容易罢休的。
女人要嫁个好老公,女人蠢D都无乜所谓!
呵呵呵……[/B][B][/B]