Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

怎么这里没有"贴图区"啊?

新手上路

楼主
[glow=255,red,2]鹤山人的BBS,怎么我看不见有贴图区啊????[/glow]
[FLY][color=#9400D3]оo囧囧 每天都是晴朗天 囧囧oо[/color][/fly]

新手上路

沙发
嘻嘻!~ 想问你一个很笨的问题!~ 咩系贴图区啊? 吾好笑我啊, 我真系吾知架!~
让软弱的我们懂得残忍.............从那遥远海边慢慢消失的你 狠狠面对人生每次寒冷.............本来模糊的脸竟然渐渐清淅 依依不舍的爱过的人...............想要说些甚麽又不知从何说起 往往有缘没有份...................只有把它放在心底 谁把谁真的当真...................茫然走在海边看那潮来潮去 谁为谁心疼.......................徒劳无功想把每朵浪花记起 谁是唯一谁的人.............

2万

新手上路

板凳
到处都可以贴图啦1!!
[COLOR=#DC143C]禽兽尚且有一点怜悯之心 而我一啲怜悯之心都冇所以我唔系禽兽[/COLOR]

新手上路

地板
上面既朋友,如果照你甘讲,甘BBS仲使乜分版啊,干脆一个版算啦,何必搞 甘多主题,版主等等呀? 我玩过好多论坛,当地好多BBS的版主,所见到的只有鹤山BBS没有这一版的。好怪~~~~ 鹤山BBS搞乜鬼啊,连贴图都限制人地。。。
[FLY][color=#9400D3]оo囧囧 每天都是晴朗天 囧囧oо[/color][/fly]

2万

新手上路

唔系嘅!!!如果你适当咁贴图嘅话就唔同
[COLOR=#DC143C]禽兽尚且有一点怜悯之心 而我一啲怜悯之心都冇所以我唔系禽兽[/COLOR]

6万

新手上路

吾分版,好乱既,好似现在甘分左版,几好呀
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

系咯!!!开返个贴图区啦!!!!!好好玩咖!!!
因为陌生,所以勇敢,因为距离,所以美丽。 ┏━━┓我   ●╭○╮  我┏━━┓ ┃天长┃想°☆ /█∨█\ ☆ 爱┃曾经┃ ┃地久┃你   ∏ ∏   你┃拥有┃ ┗━━┛  ·☆爱你一生☆· ┗━━┛ 只要有音乐就唔会有世界末日!!!! ----Beyond

3万

新手上路

呢个问题,我由初初上呢个BBS果时已经问过。。。后来CEO解析话係因为惊D人发色情图片。。。。希望大家自觉D,咁个BBS就会好咖啦。。。。
人系世界上最討厭既然動物