Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

初恋难忘初次心痛

新手上路

楼主
初恋真既好直得人怀念,虽然已成过去但果份美好既回忆始终都擦唔去.在我觉得初恋既果份情果种感觉系至真至纯既,也是最令人刻骨铭心既.虽然感到痛但也是最难忘的
开往人生巅峰的电梯已经有故障了,而且在等电梯的人已排成了长龙,如果想到达巅峰只有一步步地爬上去。终有一日我们将在那里相遇。 C\:My Documents\bboo4.gif

新手上路

沙发
我既初恋只不是一场欺骗,对于初恋我并无咩美好既回忆,但初恋却造成我一生无法忘记既伤痛,但亦都的确值得怀念,距令我学会欺骗同习惯伤痛~~~~~如果时间可以倒流,我希望我既初恋仲咪出现~~~~~如今唯有期待下一次初恋~~~~~~~~~~~~
╭/\-─/\╮ 飞呀~飞呀~我要飞向你 │  │⊿⊿ │ \  / ├──╮△ 但朦胧中失去了… │╰v-v╯│ 119├╯ ╰-○─○╯─-○ 心目中的舵……

新手上路

板凳
如果时光真可倒流我既初恋或者无痛有既只有开心同快乐
开往人生巅峰的电梯已经有故障了,而且在等电梯的人已排成了长龙,如果想到达巅峰只有一步步地爬上去。终有一日我们将在那里相遇。 C\:My Documents\bboo4.gif

新手上路

地板
時光倒流```我地可能晤會失戀`````可能晤會傷心````可能晤會失望```可能沒有傷痛```` 可能```e+仲同緊自己既另一半係一齊```` 唉`````````````````如果真係可以時光倒流`````要我付出一切```我都願意```
?o︵.舊既晤去┊... ︵ァ.... 新既晤黎.︵o________

新手上路

乜你既一切唔系早已付出佐了咩:)

2万

新手上路

付出概未必系可以收返甘多可能还会负付出呀!!·········
今天开始哪个都不爱!~~~~~~~

新手上路

爱系唔望有回报既只要开心就得

1万

新手上路

以下是引用Devil风在2003-7-13 8:48:19的发言: 我既初恋只不是一场欺骗,对于初恋我并无咩美好既回忆,但初恋却造成我一生无法忘记既伤痛,但亦都的确值得怀念,距令我学会欺骗同习惯伤痛~~~~~如果时间可以倒流,我希望我既初恋仲咪出现~~~~~如今唯有期待下一次初恋~~~~~~~~~~~~
呢位人兄: 大家甘话啦!估唔到我同你甘似啊!!我既初恋都好似你甘失败啊!! 但好快你稳到第个,距对你好好嗰时你会发觉自己好幸福嘎~~~~~
[COLOR=GREEN]Sure win╰> 伱圊ωǒ飮益Li多,Мê陪伱拍拖Tиo ╭﹌╮. (o'.'o) 眞Dē└ァ愛ㄚǒμ゛<↘ヤじyYoひ ~ ﹊︸ ̄ ~ _ __ .__._[/COLOR]

新手上路

以下是引用骑哩甲在2003-7-15 0:07:29的发言: 乜你既一切唔系早已付出佐了咩:)
邊個話噶`````````
?o︵.舊既晤去┊... ︵ァ.... 新既晤黎.︵o________

1万

新手上路

哈哈哈~~~~~~
[COLOR=GREEN]Sure win╰> 伱圊ωǒ飮益Li多,Мê陪伱拍拖Tиo ╭﹌╮. (o'.'o) 眞Dē└ァ愛ㄚǒμ゛<↘ヤじyYoひ ~ ﹊︸ ̄ ~ _ __ .__._[/COLOR]