Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

可以教我点做吗??

1万

新手上路

楼主
在考试果个星期...我同距开始了....因为有距既存在..有距既出现.....我变得开朗佐....变得乐观佐```谂番果个星期真系好开心.....距对我真系好好````连我地班既同学都成日话我幸福```不过系米幸福真系总是短暂既呢???好可惜....我地终于考完试拉````我同距唔可以成日见面````我真系好后悔当初甘迟先同距开始....考完试果晚本应开心既....因为终于可以"放监"拉````不过我大喊佐一场.....越谂越多野.....个心真系好痛.... 距系我朋友口中得知我喊.....距就比电话我安慰我`````总话以后会多D叫我出离玩.... 不过好可惜距讲既野根本做唔到。....距而家好多时都系玩GAME BOY````唉````我打电话比距``距都居然好赶时间甘既.....原因系距打梗机.....想同距静落离讲下野都无时间``(叫距出离讲更加之无可能)`````最嬲既就系果日。..距叫我下午去距屋K玩....我去到...距呢???就成个下午玩GAME BOY````只手根本就无离开过部机``````唉`````难道真系抽D时间离陪下我都唔得???见到距甘既样。...我曾经谂过放弃.....不过我个心真系好唔舍得..因为点解???点解距系学校果阵对我甘好?????(距同我一班既)而放假呢??就甘差.....难道机先可以令到距开心????难道机真系甘好玩????难道机真系重要过我???好唔明..... 我喊过好几次。..可惜距根本一D都唔知.....我个心真系好痛.....距有无谂过。..毕业拉。.以后唔可以一齐继续读书拉。..难道距就真系唔可以同我开开心心甘过个暑假吗?/??[em00][em00][em00]

9万

新手上路

沙发
可能因为距考试果排压力`甘而家打机来放轻下心情者~! 仲有`~距成日吾放手都系正常既~因为打机既人系甘咖喇~一罗住部机就吾舍得放手咖~~! 等过得一排~距玩到觉得无瘾喇`甘就自然吾会玩咖喇~~~
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

新手上路

板凳
女仔总系甘既,成日都谂住要24小时同条仔一齐。 其实就算响埋一齐都要有D私人时间家? 过份既约束,只会令你更早失去。 D沙会握得越紧,就无得越多。 你都明家???
╭/\-─/\╮ 飞呀~飞呀~我要飞向你 │  │⊿⊿ │ \  / ├──╮△ 但朦胧中失去了… │╰v-v╯│ 119├╯ ╰-○─○╯─-○ 心目中的舵……

1万

新手上路

地板
不过我唔系嬲距成日玩机吖。。。。 玩机系距既自由。。。。再加上而家考完试。。。好应该比距轻松一下。。。 呢D我都唔可以反对。。。。 不过距起码都比个电话我拉。。。。 距乜都无比吖。。。。

9万

新手上路

以下是引用Devil风在2003-7-4 16:31:37的发言: 女仔总系甘既,成日都谂住要24小时同条仔一齐。 其实就算响埋一齐都要有D私人时间家? 过份既约束,只会令你更早失去。 D沙会握得越紧,就无得越多。 你都明家???
你吾知人系自私既咩~特别系女人~!
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

1万

新手上路

妖````小光,。。。你使晤使甘话我地呢女仔先???? 你又古你地男仔好好咩????

9万

新手上路

甘你地就够踩到我地D男仔一文不值啦~!1

新手上路

无错啦,花心唔系男仔既专利~~~~~
╭/\-─/\╮ 飞呀~飞呀~我要飞向你 │  │⊿⊿ │ \  / ├──╮△ 但朦胧中失去了… │╰v-v╯│ 119├╯ ╰-○─○╯─-○ 心目中的舵……

1万

新手上路

未得到果时就当你系宝,得到左之后就当你草。

新手上路

得唔到既永远系最爱既~~~~~~~~