Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 唐寅

唔知边间学校嘅大合照!!

新手上路

系甘一睇就知系同性恋学校啦!~
╭/\-─/\╮ 飞呀~飞呀~我要飞向你 │  │⊿⊿ │ \  / ├──╮△ 但朦胧中失去了… │╰v-v╯│ 119├╯ ╰-○─○╯─-○ 心目中的舵……

3万

新手上路

甘又未一定~
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

新手上路

甘样影毕业相都几有意思喔,有时正正规规甘站系度又未必好既。

1万

新手上路

系囖!人地扮野唔得啊????
[COLOR=GREEN]Sure win╰> 伱圊ωǒ飮益Li多,Мê陪伱拍拖Tиo ╭﹌╮. (o'.'o) 眞Dē└ァ愛ㄚǒμ゛<↘ヤじyYoひ ~ ﹊︸ ̄ ~ _ __ .__._[/COLOR]

3万

新手上路

妖~~ N年前既垃圾照~
西方的摇滚音乐是他们的一种文化,是好是坏,那要视乎大家是否以一种正确的态度去理解,好可惜,在中国人的社会里面,非常大部分的人都以一种错误的态度去理解

2万

新手上路

哗~~~~~~~做乜唔揾两个男嘅打车轮啊?
不因寂寞而寂寞!不过我享受寂寞^-^

新手上路

不如全部除晒衫影裸照仲好啦~~~
---Θ生活≈↓﹎? ┍就像゛┎強姦┑⒈樣οo ╰-->⊕如果ミ無力反抗ㄖ←╮ ﹎吅ペ就祇有ˇˇ閉目┄→承受﹏ ┞唔通┈┨樣衰≈眞係=有罪√ 「生活中』┱我們用┍眞名┒說假話┉ 『網絡中」┺我們用假名說┖眞話┙ 〃什々時候┟┄我們才能﹎眞名說眞話.﹖ ╔══╗ ╔╗ ╔══╗ ╚╗╔╬╦╬╬═╣ ═╣ ║║║║║║║╠═ ║ ╚╩══╩╩╩╩══╝

新手上路

好怀念啊!!
[color=#0000FF]我剪左头发啦。。。好可惜。。心意已决。。。[/color]

3万

新手上路

小见识~
西方的摇滚音乐是他们的一种文化,是好是坏,那要视乎大家是否以一种正确的态度去理解,好可惜,在中国人的社会里面,非常大部分的人都以一种错误的态度去理解

1万

新手上路

以下是引用天涯浪子在2003-8-5 11:48:21的发言: 不如全部除晒衫影裸照仲好啦~~~
咸湿佬啊~~~~!!!
[COLOR=GREEN]Sure win╰> 伱圊ωǒ飮益Li多,Мê陪伱拍拖Tиo ╭﹌╮. (o'.'o) 眞Dē└ァ愛ㄚǒμ゛<↘ヤじyYoひ ~ ﹊︸ ̄ ~ _ __ .__._[/COLOR]