Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 至IN是油仔

边间学校最多猪扒咖~~~

3万

新手上路

我无投我无投啊。。。。。。。。。。。
人系世界上最討厭既然動物

3万

新手上路

我??点会~~~~ 一中点会甘架~~~~唔制阿
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

2万

新手上路

纪元最多

新手上路

一中!实至名归啊! 靓女吾使这么落里读书的!! 就系没什么本钱的女人先要落里读书姐!! 就算没样子还有学识啊嘛!!!!!!
唉~~人生苦短啊!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

3万

新手上路

讲啊你!!!依家乜时代啊!!! 靓女吾使甘努力?!?!??!?
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

1万

新手上路

不过我都觉得好少靓女会好叻好比心机读书嘎!!
[COLOR=GREEN]Sure win╰> 伱圊ωǒ飮益Li多,Мê陪伱拍拖Tиo ╭﹌╮. (o'.'o) 眞Dē└ァ愛ㄚǒμ゛<↘ヤじyYoひ ~ ﹊︸ ̄ ~ _ __ .__._[/COLOR]

新手上路

唔好听BNF系到吹水啦,拒岩岩系青山到出来咖,呢D野拒唔识咖!!
⊙(oo)⊙ 好滑~~~~滑嘟嘟~~~~超级滑嘟嘟~~~~

1万

新手上路

以下是引用明知故犯在2003-6-9 2:31:19的发言: 间间都有啦 不过点解无“沙中”咖??? 我以前读书时好多现代版恐龙噶~!!
得闲提下呢间嘢 如果唔系我都唔知有间嘢叫沙中。
我不乖,我不顺从~/所以我叛逆/所以我嚣张!人要我死我不死 我要人死一定要死。。

1万

新手上路

车~~~ 我外地既人我都知道有呢间学校啦! 搞错啊你?? 枉费你系呢度人啊~~~~ 废既~~~~~~
[COLOR=GREEN]Sure win╰> 伱圊ωǒ飮益Li多,Мê陪伱拍拖Tиo ╭﹌╮. (o'.'o) 眞Dē└ァ愛ㄚǒμ゛<↘ヤじyYoひ ~ ﹊︸ ̄ ~ _ __ .__._[/COLOR]

新手上路

以下是引用小光在2003-6-8 16:52:12的发言: 猪扒好啊~ 有得据啊~! 哈哈~!
你嘅意思啫系想要猪扒唔要我啦!!1 好我地离婚!!!! 你太伤我心啦!!! [em00][em00][em00][em00][em00][em00][em00][em00][em00][em00]
[COLOR=BLUE]我热情么?不,只是有时会流露出些许温度。 我好奇么?不,只是有时会多一份驻足。 我透明么?不,只是讨厌文过饰非。 我不过是个出奇普通的人,出来见见世面而已.[/COLOR]