Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

[转贴咋]唔关我事。。。。。当爱边成恨。。。。开场

1万

新手上路

楼主
有一个女仔。。好以外甘识左距。。好以外甘同左距一齐。。慢慢甘中意左距。。还要系极度甘去中意距。。全心去对距。。无时无刻都谂住距。。。。我地两个都好中意对方。。 本来两人分隔两地。。后尾距黎到左JM。。。。。惨剧就开始。。。距话我成日闹距。。但系我自问唔系闹距。。我系紧张距。。到我无成日话距嗝时候距就话我唔紧张距。。还摞以前嗝BF同我比。。。又成日都话我呃距。。但系我无啊。。我真系好辛苦。。不过自己真系好在中意距。。身为个BOY。。我连本身嗝尊严都可以为距放底。。。。但系。 一晚。。我同距又有争吵。。不过到第日朝早又无事。。。不过过左一日。。无见过面。。短讯。。无复。。电话。。唔听。。到第二日。。依然系甘。。无联络过。。。。 第三日。。距终于复我。。。但系拒竟然系同我讲:拒唔岩我。。。话做返F算。。。。。 我当时好嬲。。就闹左距几句。。但系自己谂下。。可能系拒发小姐脾气。。就想话氽返拒。。不过。。拒一直都无理过我。。短讯唔复。。电话唔听。。我都系想知道究竟发生左咩事。。但系拒一直无理过我。。一直甘逃避。。。我真系死得不明不白。。。 到左一个星期后。。。我再发短讯比距。。话我还系好中意拒。。好想同拒一齐。。不过。。拒系某一日晚黑发左一条短讯比我。。内容系:我系拒男朋友。。你有乜同我讲。 我睇到呢段说话之后成个人傻晒。。。我真系好想知发生过咩事黎。。拒话会真心对我。。点解拒要同第二个一齐。。点解拒要甘去伤我。。?我真系为左呢个女仔好烦。。。乜都烦。。。金钱。。节目。。哎。。。 稳人讲个答案不我知啦。。。。系出事前嗝果个晚黑拒去左唱K。。就系甘。。悲剧就开始发生。。我真系好想知咩事。。拒点解会变得甘快?点解甘快就会同第二个一齐?点解甘容易就可以放弃我地果段感情?唔通一切都系呃我嗝?我一直都系比拒玩紧?
我不乖,我不顺从~/所以我叛逆/所以我嚣张!人要我死我不死 我要人死一定要死。。

新手上路

沙发
事情无你谂得甘悲咖~你自己认真考虑清楚距系未真系值得你去爱先啦! 甘试吓问吓距D朋友发生左乜野事罗!我觉得个女仔有似有D苦衷! 仲有`“距话系男朋友“你就信咖啦,你又无听到距把声!
嫦娥之女不寻常 残月屋下友情长 无奈你却无心往

1万

新手上路

板凳
又系喔,。 不过都唔关我事啦 哈哈。
我不乖,我不顺从~/所以我叛逆/所以我嚣张!人要我死我不死 我要人死一定要死。。

2万

新手上路

地板
唉好多人都系甘个啦睇开点啦!~
今天开始哪个都不爱!~~~~~~~

1万

新手上路

讲到好似好关我事咁既你地。