Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

死啦睇来我今次又激嬲D朋友啦

新手上路

楼主
本来捻住明日同班朋友去宅梧玩咖 但今晚收到风话鹤山已经有几个人中左"非典" 所以好担心, 话唔想去, 但距地好嬲呀 其实我都好想陪距地去咖 但无奈疫症太恐怖........ 所以真系好惊系呀,我都未同我老母距地讲咖 我捻住听日夹硬冲出去咖咋, 我连衫裤鞋袜都准备好晒咖啦,又点会唔想去呢? 但系如果真系有事,连累咖唔只系我一个呀..... 会累死全家人咖,为左去玩,罗条命仔博,值唔值呀...... 玩都玩得唔安乐啦,不如等D情况稳定D先罗........ 嗌距唔好再嬲啦,因为我唔可以甘自私咖,我屋企做生意咖,妈咪间幼儿园甘先开张 ,如果真系"拉"左野,我地都会永身不得翻身咖.......你地明唔明??? 如果只系我一个咖话,我会舍命陪君子咖.....但而咖要咖,唔旦只系我条命甘简单,,,,,,,而系要全家人咖命呀...... 为左玩...罗全家人咖性命同前途来较飞......太冒险啦!!!!
快乐着你的快乐, 悲伤着你的悲伤 一直以来以为自己是个坚强的女孩 受过伤害才知道自己原来是那么不堪一击 原来我真的没想象中理想 但是我相信自己会是一个勇敢的女孩 所以我会面对所有困难!!!! 我也相信阳光总会出现, 彩虹那一头一定会出现我的王子~~所以我会等待 等你慢慢到过来~~~~"合"~~~~一啖吞左你 哇~哈~哈~~~~ jenny ^.^

新手上路

沙发
据我的可靠消息所得,系龙口个边, 有一个北妹中左. 边有几个甘多啊?
多少次迎著冷眼与嘲笑 从没有放弃过心中的理想 一刹那恍惚 若有所失的感觉 不知不觉已变淡 心里爱(谁明白我) my dream phone

新手上路

板凳
哗点解甘夜仲有人复我O既?? 我以为个个都已经进入梦乡添 我无讲话几个呀.....不过我都听讲话有一个, 但点解D人又话唔好去桃源咖?
快乐着你的快乐, 悲伤着你的悲伤 一直以来以为自己是个坚强的女孩 受过伤害才知道自己原来是那么不堪一击 原来我真的没想象中理想 但是我相信自己会是一个勇敢的女孩 所以我会面对所有困难!!!! 我也相信阳光总会出现, 彩虹那一头一定会出现我的王子~~所以我会等待 等你慢慢到过来~~~~"合"~~~~一啖吞左你 哇~哈~哈~~~~ jenny ^.^

新手上路

地板
据我所知个个系疑似病例者
。。逛街 。。   张狂是我本性,惹我等于自杀 哪一天我不在了,中国就好象失去了灵魂

新手上路

我都系岩岩起身呵夜尿...........
多少次迎著冷眼与嘲笑 从没有放弃过心中的理想 一刹那恍惚 若有所失的感觉 不知不觉已变淡 心里爱(谁明白我) my dream phone

1万

新手上路

龙口果个系广西加。。。。 而家系怀疑距有非典姐。。。照到距个肺有阴影。。不过未确实吖。。。 今日听讲距好似走佐出离吖。。。 无隔离`````未稳到距吖。。。。

1万

新手上路

呵呵~~~ 乜鹤山都有啊?/ 我地学校终于肯下星期解比我地出去啦!! 我地无都甘紧张,有左既咪仲紧张啊!!! 甘我下星期吾返鹤山罗,改行程,我去广州。嘻嘻~~~
[color=purple][SIZE=4]生命里,最舍不得的那一页,总是藏得最深! 紫色的梦带着紫色的冰![/SIZE][/color]

1万

新手上路

咁大仵事啊。。。。
我不乖,我不顺从~/所以我叛逆/所以我嚣张!人要我死我不死 我要人死一定要死。。

1万

新手上路

广州米总严重???

新手上路

我D系消息系话距已经瓜左...........