Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 小芝芝

你地点睇A校初三女仔有左呢件事啊?

2万

新手上路

好一个热堂...我一睇就知啰.. 佢个女死左啦...想唔死都唔得呀..佢妈惊人知佢有左..所以用啲布绑住个肚唔比佢在...佢又唔想落左个BB...听讲话佢想要个BB系以为咁样做可以邦住个男仔个心!!!真系傻!
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

新手上路

哎。。。。傻瓜!!!!!!!!!!!!!!!
寻寻觅觅,冷冷清清,凄凄惨惨戚戚!

2万

新手上路

死源哥。。。。。你讲边个傻瓜。。。你系话那个女仔就讲清楚啲。。。。。。
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

3万

新手上路

其实最衰就系做个个女仔既妈妈个个,点羞家都好都系自己个女啦。。如果距识做一知距有左就带去其它地方生左距,甘咪好罗。而距又唔理距个女自己走左去话无眼睇。。。搞到件事扬晒出来。。。。。其实个女仔都好可怜。。。希望她的心理不受这事影响就好。。。 其实孩子出左乜野事都好啦。。家长都应该以孩子着想。不应该置之不理。。。。如果当初 她的父母处理得就根本不会甘大件事。。。。
在我们年少的时候, 我们都渴望自己能无私地爱着所爱的人, 并渴望着所爱的人也能无私的爱着自己! 于是,带着这种信念, 我们在爱的路上出发了! 我微笑,是为了你微笑!!!

3万

新手上路

距妈妈都唔知,直至距个女上体育课肚痛去医院时,距妈先知 个女仔真系好惨啊,但系有呢个结果,系距自己做成,~~~~~~~~ 唉~~~~~~~~~不过我都觉得距家长都几大意,又乜理由,自己个女有都唔知先,又迹象既波
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

3万

新手上路

听人讲距阿妈去到医院医生一话距个女有左BB距就乜都唔理就甘走左吖。。。。。。。。。
在我们年少的时候, 我们都渴望自己能无私地爱着所爱的人, 并渴望着所爱的人也能无私的爱着自己! 于是,带着这种信念, 我们在爱的路上出发了! 我微笑,是为了你微笑!!!

1万

新手上路

几好啊~~~证明她地有左生育能力了~~~呵呵

1万

新手上路

响韶关呢度有D初一咖就已经有咗BB了! 我觉得做女仔咖就应该好好爱惜自己~ 但是做人阿妈咖都要理解自己咖女~ 帮助自己咖女,~
美丽的梦和美丽的诗风景一样 都是可遇而不可求的 常常在最没料到的时刻里出现 而我喜欢那样的梦

3万

新手上路

[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

3万

新手上路

做阿妈的激气是应该的,但应该想解决方法而不是不理呀。。