Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 小芝芝

有一种美丽叫放弃

6万

新手上路

TO:紫柯,TIM 嘻嘻,系呀,多谢喔
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

2万

新手上路

吾使。估吾倒甘快就21页了。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

新手上路

呵呵~~系啊~~真系好快啊~~~~
[fly][B]嘻嘻~~我又来啦~~ 嘻嘻~~~~~睇来都有几个人识我啦~~~~~[/B][/fly]

新手上路

努力啦。 我地以前在果个BBS上创造过一篇是70多页的。
零犀共点, 弧圆同心, 度划人生。

14万

新手上路

哈哈哈~~零弧度:我都还挂住以前既BBS啊。。。。以前真系几爽玩嘎。。 不过呢啲新仔唔知道以前我地几个人系几甘巴闭之嘛
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

1万

新手上路

哈哈……离晒大题波!不过以前果个旧BBS既日子真是几好咖,好回忆哦
"迷恋一个人只要一分钟的时间,喜欢一个人只要一个小时的时间,爱上一个人只要一天的时间,可是……可是我要忘记你却要用一生的时间。"

14万

新手上路

如果可以再开番既话,我一定系发最多贴既人
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

新手上路

甘样讲明物野呢,讲明你得闲过头,哈哈
*^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^*

2万

新手上路

我来回正题,既然放弃甘美丽,小芝芝甘你放弃左未啊?
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do