Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

[Jimmy 发布]

2万

新手上路

楼主
其实想搞旺个BBS,最紧要系CEO同其它人关系打得好! 起码要融洽一啲啦! 唔好咁小气罗!(尼点,我好似觉得小灵儿针对住我咁罗!嘻~) 有时有啲野要放宽的就要放宽,太过约束,恐怕未免太过之了! 多啲搞下聚会,我上过外省某个聊天室,虽然我系外地的, 但拒地都好友善,VERY NICE! 拒地每月都搞个聚餐的,每人夹廿几蚊架咋,一个月先一次,我哋尼度嘅BBS(网友)唔系攞唔出嚟呱?多啲联系一,促进友情嘅进展,咁样有利于系BBS发言;仲要主动邀请一下外地嘅网友参加网友聚餐,咁样更为之BBS的发展! 讲到尼度先,口水多过茶啦! 得闲,宵夜我嘅!88888888888 =================================================== 以上系我见到JIMMY所发的广播... 我作以下的回应: 你所说的我针对你唔知指边一点呢? 要BBS放宽点先叫放宽呢? (我个人认为要管理好一个BBS,首先将贴的质量搞好,即使你每日有好多贴,质量差,都系冇用的,路过这里的人都只会说一句:"呢度啲人水平咁差"呢句说话我听过不下20次,可能人的水平真的有限,但对于那些垃圾贴,如何放宽好呢?唔通你的出发点只为BBS"旺") 至于搞聚会这个我想你也会很清楚搞聚会不是一件容易的事,普通的聚餐差不多时常都会有,好似白水、浩歌、小宝宝、JET、精灵比目鱼、小薇、丑小、断鸿零雁 ...我地经常都聚餐、外出活动...只是没参加的说我们没有搞罢了...... 还有就是外地网友:我想这一点我地作出的努力只是没有公开而已,年头的时候我地"鹤山人"带队到顺德网聚联欢宣传鹤山人,那次精灵比目鱼、白水、彬少、中田英秀...好多人都有参加,还有就是恋爱无限版主谷行云真的要多谢她当晚的照顾...新年时她到我地鹤山玩,连续几晚,我地BBS的网友都差不多陪她一起过呢...至于相片嘛,只是我们没有放上来而已...所以你们不知情啦... (其实我们的努力并不是做给别人看的!)
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

14万

新手上路

沙发
引用------------------ 要BBS放宽点先叫放宽呢? (我个人认为要管理好一个BBS,首先将贴的质量搞好,即使你每日有好多贴,质量差,都系冇用的,路过这里的人都只会说一句:"呢度啲人水平咁差"呢句说话我听过不下20次,可能人的水平真的有限,但对于那些垃圾贴,如何放宽好呢?唔通你的出发点只为BBS"旺") ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 虽然我贴数最高,垃圾贴不在少数 可能年纪问题。 我所经历的事可能唔算太多,所以就废话连篇 我主要都系想呢度可以旺一点罢了 可能出发点系几好 但是我自认为我所发贴的过程唔系几掂当 我以后会慢慢作出调整囖。。 ⌒_⌒
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

1万

新手上路

板凳
5555555~~~~~~ 好则继续,无则加免~~~~~~~` 好好好~~~~~~~
[color=purple][SIZE=4]生命里,最舍不得的那一页,总是藏得最深! 紫色的梦带着紫色的冰![/SIZE][/color]

新手上路

地板
好呀,我对呢D野都好积极梗,有得玩嘛 ,下次记得预麻我份呀,,,
天鹅湖边鸟绝无, 良无一点又人配, 又受气时友来换, 您若无心先自飞。 [FLY]http://www.xicn.net/pic/2003-02-0/107092_7.jpg[/FLY]

1万

新手上路

好多时要靠各人努力咖!!!
[color=purple][SIZE=4]生命里,最舍不得的那一页,总是藏得最深! 紫色的梦带着紫色的冰![/SIZE][/color]

2万

新手上路

一起努力咯

2万

新手上路

讲就多人话去啦...到行动起上来咪得返我地个班人!!! 所以唔系我唔接纳人地的意见.....系好多时都冇人响应该活动...
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

新手上路

想BBS旺啲,可唔可以上鹤山宽频嘅主页卖下广告啊?
见有好嘢吃流口水;做嘢唔流汗水;买嘢荷包干水。

1万

新手上路

有好多吾系宽频咖!!!! 卖就当然吾只响宽频个度卖啦!!!!

9万

新手上路

以下是引用小灵儿在2003-3-29 16:11:50的发言: 讲就多人话去啦...到行动起上来咪得返我地个班人!!! 所以唔系我唔接纳人地的意见.....系好多时都冇人响应该活动...
吾系我地吾想去 有D活动我地跟本就吾知? 咁你叫我地点样去响应?
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!