Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

面对四角关系...应如何自处呢....?

2万

新手上路

楼主
今晚有个朋友问咗我一个好复杂嘅问题... 有个MM佢同佢男朋友拍咗拖两年..可是...佢同时又喜欢另外一个GG又两年...那个GG又喜欢她的..(那个GG是有女朋友的),宜家个MM就同另外一个GG发生咗关系....咁佢以后应该点面对呢?
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

新手上路

沙发
嘩~~~甘復雜~~~~我都系唔識啦`,` 讀書多識字少`~~ 有少少字都唔識睇啊,~~~ 無意見啊~~~~~ P:~~||||||||||||||||||||||||

3万

新手上路

板凳
甘既然系甘,不如MM同同距发生关系D GG一齐好了,第一,因为发生关系,呢个都唔重要,仲重要,距地都中意对方阿嘛,第二,距地依家4个人都甘辛苦,俾人呃的辛苦,呃人同呃自己仲辛苦,倒不如,减少一半的痛苦
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

3万

新手上路

地板
如果系我就系个句罗。。。“今天开始哪个都不爱”。。费事烦呀。。。
在我们年少的时候, 我们都渴望自己能无私地爱着所爱的人, 并渴望着所爱的人也能无私的爱着自己! 于是,带着这种信念, 我们在爱的路上出发了! 我微笑,是为了你微笑!!!

1万

新手上路

唔可以唔烦咖。。。 面对呢个问题。。 我谂我都同小芝芝既意见一样。。。 因为大家都系钟意对方。。虽然话系有个女友。。不过。。。 感情呢样野讲唔定。。。。。干脆就同距女友讲话距钟意左第二个仲同距发生关系。。。。 我谂甘样系最好既方法咯。。 因为我都知道。。。 发生关系之后系需要付出责任。。
[fly]日落出品 必属精品ヤ.の[/fly]

3万

新手上路

嗯,呢D问题点可以逃避呢
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

3万

新手上路

以下是引用日落在2002-10-9 12:46:33的发言: 唔可以唔烦咖。。。 面对呢个问题。。 我谂我都同小芝芝既意见一样。。。 因为大家都系钟意对方。。虽然话系有个女友。。不过。。。 感情呢样野讲唔定。。。。。干脆就同距女友讲话距钟意左第二个仲同距发生关系。。。。 我谂甘样系最好既方法咯。。 因为我都知道。。。 发生关系之后系需要付出责任。。
点解你讲到好似好有经验甘既?

1万

新手上路

哈哈。呢个问题我保持执默~!
[fly]日落出品 必属精品ヤ.の[/fly]

3万

新手上路

心照啦^-^

3万

新手上路

虽然无得避但有时真系烦到死。。。。。。。好心个D人系爱就爱一个够啦。。爱爱下又转移目标。。。。“害己害人”。。。
在我们年少的时候, 我们都渴望自己能无私地爱着所爱的人, 并渴望着所爱的人也能无私的爱着自己! 于是,带着这种信念, 我们在爱的路上出发了! 我微笑,是为了你微笑!!!