Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

同学恋

2万

新手上路

楼主
如果你同你熟悉的女(男)同学发生“电”的话你将如何处理!!直接拒绝:有伤友情!!间接说又怕他(她)不明白自己的心意点好啊!!!
[COLOR=#DC143C]禽兽尚且有一点怜悯之心 而我一啲怜悯之心都冇所以我唔系禽兽[/COLOR]

新手上路

沙发
甘茛系直接拒绝距啦,对于这方面是唔拖得噶,最好就当面解决,不要流手尾!~
☆┏┅◇ · 。. /\ /\ 。· ◇┅┓☆ ツ┇学┃ ·会。(=^o^=) 。放 ┃弃┇ツ の◇┅→→→ ←︶^︶→ ←←←┅◇の 世 事 无 绝 对 ★ 只 有 真 情 趣

3万

新手上路

板凳
咁你究竟钟唔钟意佢先?如果你又钟意佢,你拒绝佢做乜鬼?
人系世界上最討厭既然動物

新手上路

地板
甘又是波!~哈哈!~
☆┏┅◇ · 。. /\ /\ 。· ◇┅┓☆ ツ┇学┃ ·会。(=^o^=) 。放 ┃弃┇ツ の◇┅→→→ ←︶^︶→ ←←←┅◇の 世 事 无 绝 对 ★ 只 有 真 情 趣

1万

新手上路

矛盾~
美丽的梦和美丽的诗风景一样 都是可遇而不可求的 常常在最没料到的时刻里出现 而我喜欢那样的梦

新手上路

响学校既爱情系好浪漫,但往往会有好多人做错事,例如……你地明既啦
谁当我降落幕时,无论何日几时,都教我知完全愿意,分担心里雨丝 谁当我跌在地时,留下从未离别我,臂弯失声的支持,燃亮暧日子 全是你全是你,知不知得到你我如何福气,全赖你凝望我才不放弃自己,而你使一天一天甜甜笑笑,一天一天爱更痴,十万日后都愿意,一样能共你相依,如要我一天一天从头开始,今天我已知,实在又活多万次,都愿仍与你爱恋无限次!!!

1万

新手上路

唔系好明。不如你讲出黎啦~!!!!
[fly]日落出品 必属精品ヤ.の[/fly]

新手上路

呢种情况好似经常回出现播~~~~~~~~~~~~~

1万

新手上路

同学恋一般都无咩好结果。。。。。。。。。。
[fly]日落出品 必属精品ヤ.の[/fly]

3万

新手上路

间接话俾距知罗例如,你同距成日讲第二个异性,我捻距都应该知道米乜事啦,系吾系^-^ 日落~~~~我加黑白相杀啊!嘻嘻~~~~~~[upload=gif]uploadImages/20021081142258682.gif[/upload][upload=gif]uploadImages/20021081144190186.gif[/upload]再来黑人龙[upload=gif]uploadImages/20021081151569762.gif[/upload],多多支持,嘻嘻
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]