Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

谂唔明!!!!

3万

新手上路

楼主
我都有一个问题谂极都谂唔明.... 前排..大约係上上星期六,,我因为失恋.所以好唔开心..一班朋友去画廊饮嘢.....我好唔开心咁一个人行开咗..出咗去..坐係外面...自己一个谂嘢...之后跟咗出嚟..问我做乜嘢..然后安尉咗我好耐....果时真係好唔开心咖..有边个人失恋会开心咖....但係有安慰我真係觉得几感动...然后我趴係背脊喊..因为我唔想俾人见倒我喊...企左係度冇动..之后我地入返去继续玩....走果时..我班朋友好似有嘢咁特登行后面.我同行前面...一边行一边讲嘢....行行地,拉住我只手..我问係未钟意咗我..话,,有好感,,有FEEL.....之后一直拉住我只手..但係有女朋友.同我讲女朋友D嘢..经常唔见面..又唔讲电话...之后识点样做... 过咗冇几耐..有一晚係QQ.我问女朋友点..仲係好似以前一样...之后我问:"如果我钟意你,你会点?"就话想解决左一D事先...迟D先算,,之后我问钟唔钟意我..话有FEEL... 之后我地见面都冇提过件事.....到左最近..我实在唔想再等下去,就去同讲:"如果你唔钟意我,咁就算啦.我唔想冇了期咁等落去."之后话:"既然係咁,不如做朋友咯." 我真係唔明想点,,,,,一时又话对我有FEEL..一时又咁讲....可能我真係冇办法代替女朋友啦......
人系世界上最討厭既然動物

3万

新手上路

沙发
三角裤关系! 一条三角裤,掉转,翻转,一共可以着六日唔使洗啊! 天啊!好乱,好糟糕啊!
http://hc.heshan.com.cn http://ia.heshan.com.cn http://jimmy.heshan.com.cn

3万

新手上路

板凳
我可以明确告诉你,男人喜欢女人,很少是真心的!百分之70是为了得到女方的心同人,得到咗之后就会反感!起码大部分的男是这样,我不排除有D系好专一嘅 人哋同你讲话钟意你,你唔好信哂,呢D嘢唔使用口讲,时间同行动可以证明到

3万

新手上路

地板
你嘅意思係话佢玩我???

3万

新手上路

那到不一定,也许真的对有FEEL,但有FEEL唔代表会接受

14万

新手上路

中意唔等于爱 对你有FELL唔等于爱你
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

6万

新手上路

男人就系甘,好难明距想点,有时又死要面,死无胆,吾敢讲心里话.甘样真系好失败架.如果系罽为无勇气,好容易会失去一段感情.
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

3万

新手上路

但系讲咗又可以点,你哋女人的心思更难触摸,明明是喜欢对方的,当男仔应该主动表白时,却还要扮清高!况且,如果女仔唔钟意嗰个男仔,就算个男仔几大胆表白咗都无用咯!我就试过好多次啦,我钟意一个人,我一定会讲清楚,绝对唔会埋在心里!但换来的是什么呢?

3万

新手上路

呵呵.....我都係咁..如果係钟意嘅话.我会好大胆咁同佢讲......得唔得都好,,起码个心安乐D吖嘛

3万

新手上路

无错!明明钟意人又唔讲,个心好难受嘅