Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

明知故犯、小光唔好走啊!

3万

新手上路

楼主
你地唔好走啊,,BBS依家咁兴狂都係因为你地咋。。 係呢度我想同各位版主倾下。。我地做版主嘅唔係为咗删人贴,,而係为咗令呢个BBS兴狂,,我以前初初嚟到呢度嘅时候,金色校园得两张贴,,好冷清,好可怜。。我唔敢话係我功劳啦,但,我真係俾咗好多心机去金色校园到咖。。阿鱼都係,我地日日都会上嚟发下贴,,灌水嘅现像唔係话删贴就可以搞点咖。。金色校园有时都有灌水现像,但我地每次都係警告一下,再唔听先会删,我删嘅贴真係可以话唔多。加加埋埋都唔知有冇10张,,,以前删过零度冷酷,删得最多果个未我自己D咯。。。 删贴唔係一个解决问题嘅方法嚟咖。。。安然,希望你唔好再咁样对小光佢地啦。。OK??仲有,,我係呢度道歉啦,我扣咗某位会员嘅分。。。因为一时冲动,一时以气用事,,依家我加返佢啦。。。 大家如果係为咗BBS好,就和和气气。。唔好再成日开骂战啦。。好无》??
人系世界上最討厭既然動物

9万

新手上路

沙发
芝士` 你放心啦` 系我要走啫`吾系明少`!!我走左之后就无人会同佢争发贴最多呢个名咯`` 仲有``你应该知道我呢度如果D个吾系话我嘅我都吾会出声` 但系因为有D好似果个唐寅咁自以认自己水平高`出去外面住几年就响度阿之阿左嘅吾闹吾得`!
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

14万

新手上路

板凳
冇你系度我上BBS有乜意思............ 我操~~~
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

14万

新手上路

地板
如果某嗰人你睇我唔顺眼的话.....你可以来文化宫打我..... 我傻明使惊你地呢种"斯文人"???
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

14万

新手上路

如果某嗰人你睇我唔顺眼的话.....你可以来文化宫打我..... 我摆明就系闹你地 [FLY]我傻明使惊你地呢种"斯文人"???[/FLY]

6万

新手上路

嗯,好赞成芝士讲的话,真系讲得好岩架,玩BBS,都要兴旺,先会玩得开心,多人玩,先会好意义,你都吾想眼白白,见个BBS只有自己一个人甘静架,系咪?所以芝士讲得好架~
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

2万

新手上路

不如听下我的建议。。。。
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

新手上路

师姐。。。。。。。。乜你地版主甘咖~!分明拆你台者~!仲鬼串呀~!
玩天玩地玩女人~~就是不玩命~!

新手上路

甘搞法仲有鬼上你呢度咩?
玩天玩地玩女人~~就是不玩命~!

新手上路

我最欣赏明知故犯啦,佢有性格,你先别走,陪我一齐在此称霸吧!
☆☆☆☆☆ 五星级技术