Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 淹死的鱼

爱,就真的要讲出口吗?

1万

新手上路

唔知个可能性有几多,真系惨,天啊,系唔系上天惩罚我既时候到左呢???。。。
[glow=255,red,2]True love never runs smooth.[/glow]

新手上路

说是要说出口..但也要先了解对方咯~
无聊..

新手上路

即使讲完之结果系返去哭, 但你都叫做对得住自己, 起码都叫做尽左力, 吾讲就乜机会都无!
让软弱的我们懂得残忍.............从那遥远海边慢慢消失的你 狠狠面对人生每次寒冷.............本来模糊的脸竟然渐渐清淅 依依不舍的爱过的人...............想要说些甚麽又不知从何说起 往往有缘没有份...................只有把它放在心底 谁把谁真的当真...................茫然走在海边看那潮来潮去 谁为谁心疼.......................徒劳无功想把每朵浪花记起 谁是唯一谁的人.............

新手上路

我做人既信条就系:可以做错唔可以错过。不过面对感情,呢个仲有无效呢?
如果想我就CALL我,千奇唔好话钟意我! 如果恨我就闹我,千奇唔好话爱上我! 如果爱我就杀左我,千奇唔好追住我! 因为一切都是我~~~~~~~~~的~~~~~~~错~~~~ 名称:靓仔 型状:长170公分,四肢均匀、五官端正! 生产日期:五年前拥有身份证 质量保证期:一个月包退,一年包换,三年免费保修,终身保养,可升级,会自我增值,好使好用! 功耗:一日三餐,正餐至少两碗白饭(新村美食快餐最好)。免下午茶、适当时要宵夜! 售价:与同类物体之异性等价交换! 本产品为鹤山原装生产,全新

新手上路

你有愛的權利,也有被愛的福氣,人生應該學懂珍惜!!
菩提本無事,明鏡亦非台,本來無一物,何處惹塵埃?

14万

新手上路

只要你觉得自己系岩既话你就去做.... 唔好俾借口自己去逃避
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

新手上路

只不过系胆怯怕hurt到自己,so 不知点开口! 其实就算被拒绝都可以做朋友啊,看开D自己都开心D!
vita

新手上路

对呀~~不是结看结果~而是要看有没努力呀~~
无聊..

2万

新手上路

我中意人从来都会讲,就算只有少少都会讲,就算自己有女都照讲。就算没可能都讲。都未得到过,边有理由失去啊。讲左又点。给人飞又点。我行我素先至系自己的宗旨。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

新手上路

楼上呢个好似偏激左D!。。。!¬!!
vita