Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 阿Yu鱼仔

[讨论] 按成绩分学校读书!点睇呀?入离发表下!

6万

新手上路

风暴,你又系一中架?
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

唉~~物距成日都系甘咖~
[fly][B]嘻嘻~~我又来啦~~ 嘻嘻~~~~~睇来都有几个人识我啦~~~~~[/B][/fly]

新手上路

以下是引用心灵风暴在2002-12-2 18:06:12的发言: 就系咯~~~我就系新七星啊 以前翻一中(我走读) 日日都行到我死~~~ 一中个斜坡又鬼甘长日日行 好似晨运甘
你行都好D啦,我跑啊~~~唔惨过你?你试下日日跑下果个45度既 斜坡啦~~~~ 仲有啊!杀你阿那!及女?!
小芝芝2号啊,嘻嘻~~~~~~~~~ ◇┅..明知道讓你離開他的世界不可能會ヽ..ɑ.?我還傻傻等到奇跡出現的那一天..↘直到那一天..你會知道..真正愛你的人獨自守著傷悲。..^.┅◇

2万

新手上路

我边有及女阿~~~!!! 你點解要跑啊 你有单车啊~~~ 仲有啊我都唔会跑上个斜坡你会???

新手上路

我日日翻学都差唔多迟到啦~~~你唔知磨,我要拉小提琴啊~ 你分明有及! 我捻沙坪不会按地区分学校罗
小芝芝2号啊,嘻嘻~~~~~~~~~ ◇┅..明知道讓你離開他的世界不可能會ヽ..ɑ.?我還傻傻等到奇跡出現的那一天..↘直到那一天..你會知道..真正愛你的人獨自守著傷悲。..^.┅◇

新手上路

宜家沙坪城区D中学为左自己学校声誉同升学率,先至会有挑学生的情况,睇下每年每间学校对分数线的执着就知啦!分区?二、三十年后都未使旨意得啊!
想知道我是誰嗎? [color=#FFFFFF] ████┐   █┐  █┐  █┐ ███┐  ███┐ └█┌─█┐ █┌█┐ ██┐ █│█┌──┘ █┌──█┐  █│ █│█┌┘└█┐█┌█┐█│█│ ██┐█│  █│  █│ █│█████│█│└██│█│ └█│█│  █│ ████┌┘█┌──█│█│ └█│└███┌┘└███┌┘ └───┘ └┘  └┘└┘  └┘ └──┘  └──┘ [/color]

2万

新手上路

我都系日日迟到啦我都唔知几悠闲啊~~~ 我边有及啊~~~睇风景之嘛 仲有啊沙坪都算系分地区啦 好似一中二中三中甘啦多数都系果边D学生去读啦 仲有沙中同镇中啊

6万

新手上路

晕,边系甘分法架,其实一中,二中,三中,都系按成绩分架啦,明睇就知,三中无一中甘叻啦~ 根本永远都是按成绩分,所以大家都系无望架啦,聪明的人,到一中,其他就~~~
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

6万

新手上路

以下是引用dango在2002-12-4 13:02:33的发言: 宜家沙坪城区D中学为左自己学校声誉同升学率,先至会有挑学生的情况,睇下每年每间学校对分数线的执着就知啦!分区?二、三十年后都未使旨意得啊!
嗯, 我都系甘话,睇怕有无都无得变架啦,边间学校吾想自己声誉好呀?

2万

新手上路

唉~~~~ 沙坪鸡春甘细你想点啊