Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
返回列表 发新帖

[讨论]我有嘢发表~~~~

2万

新手上路

开这个是没有问题,但那个谈房论市.版不是要来比你地发的...只是放住响度,迟下会有变动,再者宜家啲版好多,我再调整一下,再开其它!还有就是电影版也会再开的..
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

6万

新手上路

呜,好呀,好呀~~~哗,好野继续离呀~~~电影,又开返,阵间开返个街头文化,正呀/~
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!GOOD~!
我系百事可乐。但系我只爱可口可乐~! 请靓仔靓女们发D新的MP3去我E-MAIL度! nfwsb@jmcatv.com.cn jmlzy@jmcatv.com.cn jmchgh@jmcatv.com.cn jmlwz@jmcatv.com.cn

3万

新手上路

係啊係啊。。支持支持。。。最好就係有D介绍HIP HOP同BAND之类嘅啦。。。。
人系世界上最討厭既然動物

2万

新手上路

其实唔怕同你讲我对英语过敏嘅!!!所以唔识睇
[COLOR=#DC143C]禽兽尚且有一点怜悯之心 而我一啲怜悯之心都冇所以我唔系禽兽[/COLOR]

6万

新手上路

距讲GOOD之嘛,即系好好好,的意思呀,不过距吾使打甘多阿嘛,得闲过头~~ 系呀,好中意果HIP HOP(嘻哈一族),BAND(音乐乐队) 岩晒我地年轻一代呀,呵呵,好呀,举脚赞成~
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

2万

新手上路

哦系咁咖!! 真系后悔以前冇好好咁学习英语!!
[COLOR=#DC143C]禽兽尚且有一点怜悯之心 而我一啲怜悯之心都冇所以我唔系禽兽[/COLOR]

3万

新手上路

係啦係啦。。我D英文都好烂咖。。。同鬼佬讲嘢真係会笑死佢地
人系世界上最討厭既然動物

2万

新手上路

最大的问题系.......边一个去介绍电影呢???? 还有就是希望各位有关于HIP HOT的图片发去我信箱,我想了解一下,再开这个版. chris@heshanren.com
[此贴子已经被小灵儿于2002-11-28 9:45:44编辑过]
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

新手上路

超好!!!!!!HIP!!!!!HOT!
我系百事可乐。但系我只爱可口可乐~! 请靓仔靓女们发D新的MP3去我E-MAIL度! nfwsb@jmcatv.com.cn jmlzy@jmcatv.com.cn jmchgh@jmcatv.com.cn jmlwz@jmcatv.com.cn