Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: wassupyall

What's your location ?

新手上路

[upload=jpg]uploadImages/2002112616104327624.jpg[/upload] 呢个就系阿边个边个啦!

新手上路

中國 真 既 好 過 出 面。 D 人 好 嘆﹐ 又 有 得 享受 又 吾 系 點 做 野 o我。。 呢 D 生活 邊 度 搵。 出去做2 等 公民。。。 唉。。 血 霸 天 都 話 好 辛苦 啦。。開頭吾識英文的人真的會好吾習慣 為一一樣野好就系出國讀書﹐ 如果有錢出國買屋﹐ 吾使做﹐嘆世界嘍 有 時 講 未 必 有 人 信﹐ 出 左 去 就 知﹐ 我 同 D FRIENDS 講 巨 地 都 o吾 信 o架

新手上路

距就系識3個字!
我系百事可乐。但系我只爱可口可乐~! 请靓仔靓女们发D新的MP3去我E-MAIL度! nfwsb@jmcatv.com.cn jmlzy@jmcatv.com.cn jmchgh@jmcatv.com.cn jmlwz@jmcatv.com.cn

6万

新手上路

咦,做乜贴左距D相出离既,有无经得距同意架,我认其中一个女仔喔,距无读书架~
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

D相既女仔系咪有路架。好似有张系咀紧巨喔。 中国有中国既好。外国有外国既好者。。 到而家为止都仲有好多人以为黎到美国就唔使做。发大达。其实黎到就知味道。 肯定比中国打份工辛苦。唔识英文仲惨。人地就朝九晚五。你就朝八晚十都似。 做到你瘫瘫腰。 什么保险。什么税收。什么牌费。油费。最重要系无屋既仲要比屋租。就算有屋都要供屋。 死悭死抵一年剩底既钱都唔够返中国既机票。 返到去人人以为巨好似皇帝甘样。系外国生活点风光。点好稳。其实又系牛一头。死捱。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

14万

新手上路

戴眼镜甘面善既?????
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

新手上路

血霸天 你 既 ENGLISH NAME 系 ???

新手上路

我都话叫你帮手帮下我改咯。。我都未谂好吖。。之前用过ALEC。不过而家又唔系好中意。。帮下手啦。。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

新手上路

BENJAMIN, RAYMON 几 好 听 呀 跟 你 个 中文 名 有 小小 同 你 要 容易 叫 OR 没 甘 多 人 用 先

新手上路

血霸天, ENGLISH NAME 你 要 容易 叫 OR 没 甘 多 人 用 先?