Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

身为CEO有野问。。

新手上路

楼主
做乜唔开返我地既签名果D图??
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

新手上路

沙发
hey, Man.. how often do you go on BBS? Do you have AOL AIM or NSM or ICQ? Otherwise you need to give me an OICQ #, ok? I signed up and I checked out the chat room everyday since i signed up this account here, but no one there to chat =( You gotta sell the HeShan Chat room , man........... =Þ

6万

新手上路

板凳
嗯,睇得明少少甘啦~ 你移民去左外国架?
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

地板
一D都唔明`!

6万

新手上路

都叫你学好D英语架啦
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

2万

新手上路

晕晕!!!唔系我唔识英语叫,系英语唔认得我啊!!!
[COLOR=#DC143C]禽兽尚且有一点怜悯之心 而我一啲怜悯之心都冇所以我唔系禽兽[/COLOR]

6万

新手上路

其实好多人都想学好英文,不过,人人都怕它,认为距好难学

新手上路

At the beginning is tough, but after you get use to it there is another story ^_^ English is the only way to communicate with people here, so definetly you have to learn and speak their language. =( Am I right? 血霸天 ! ! ! No matter what, Chinese is the BEST ! ! ! I am proud to be Chinese ^_^

新手上路

哇~~ 你又讲乜啊?
有人同我倾我会好开心 无人同我倾我会好闷

1万

新手上路

某某你都系中国制造且,,讲乜英文。女丿大。
[glow=255,red,2]True love never runs smooth.[/glow]