Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
返回列表 发新帖
楼主: sugarmilk

[讨论]俾D意见啊~~~~~

新手上路

例如响你生日个时,问下具肯吾肯送份生日礼物比你 具一般都会先问你想要物野礼物,你话要玫瑰。。。。。
*^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^*

新手上路

唔怕。。。。。 我帮你就OK啦!!!!!! 呵呵!!1
我系百事可乐。但系我只爱可口可乐~! 请靓仔靓女们发D新的MP3去我E-MAIL度! nfwsb@jmcatv.com.cn jmlzy@jmcatv.com.cn jmchgh@jmcatv.com.cn jmlwz@jmcatv.com.cn

14万

新手上路

我一定唔会明讲,我都会用暗示方法
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

2万

新手上路

其实,我就试过一次,中意全级成绩最好的女生,吾敢讲,结果给个沟左距3年的男仔沟左。之后先知个女仔原来中意我的。但机会已经失左。我霖男仔有时都会好怕丑架,吾敢同中意的女仔示爱,越系中以越系怕,话吾定,距好中意你架。不过都系睇下好。因为有d男仔对边个女仔都系甘好。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

新手上路

甘又是噶,男仔天生喜欢对女仔呵护 所以还是给点暗示他
*^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^*

2万

新手上路

不过有似好难掌握个度。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do