Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
返回列表 发新帖
楼主: 樱儿

没有爱情的我过得很开心,请你不要破坏我目前的生活。

新手上路

哗。。乜你地将我地D男人讲到系柴甘样衰架。。 其实分过手又未必一定话唔可以缩返转头既。。有时失去先觉得原来巨先系自已既最爱。 最后想要既人原来系巨。甘缩返转头都唔系错者。。 我大大话话同我老婆分过三四次手咯。。真正分手。(完全无通电话同任何信息) 不过结果咪又系摆酒结婚。。人既野就系甘。有既时候唔识得珍惜到失去就悲痛万分。(继续讲落去费事比人话我抄周星駞既对白)回头是岸。。好正常者。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

14万

新手上路

讲多啲~讲多啲~讲多啲~相信好多网友都好相知道有关你既野嘎。。。
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

新手上路

关于我既野??我既野有乜野吖。。又咪人一个?只不过年纪可能比你地大D。不过。。都好彩。。系呢个BBS我都未算最大。。(年纪)
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

14万

新手上路

爆俾我知道边位年纪最大啊??
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

3万

新手上路

唔係所有人都係咁嘅。。有一部份啦。。不过,唔跌过係唔知痛嘅。。跌下都好~~~~
人系世界上最討厭既然動物

14万

新手上路

跌咗既话冇红药水甘点好啊

2万

新手上路

不过有时都系甘吾受伤系吾知架。不过吾好一错再错了。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do