Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

鶴 山 改變 有幾 多

新手上路

楼主
鶴 山 人 多 左﹐ 街 道 長 左﹐ 店舖 大 左﹐ 樓房 高 左﹐ 但是 態度 差 左 @_@ THIS IS NOT A GOOD THING, PEOPLE ! ! !

2万

新手上路

沙发
也是呀.....有待改善!!
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

3万

新手上路

板凳
不嬲咯,上次我陪个同学去百贷大厦买出黑板布用果D尺,其它地方都係买2蚊几,只係果度买3蚊几,我朋友未话:其它地方2蚊几之嘛。点知卖嘢果个居然话:“咁你未去果度买咯,嚟呢度做咩啫。”几串啊,当时真係好想搞大件事佢,叫佢地个经理出嚟。。。
人系世界上最討厭既然動物

新手上路

地板
芝士加朱古力, You should tell that BiAtch to "SHUT UP". "WHERE IS YOUR MANAGER? "WHAT KIND OF SERVICE IS THAT? UNBELIEVABLE ! ! ! ! [B]THAT EMPLOYEE SHOULD BE FIRED IMMEDIATELY! ! ![/B]

14万

新手上路

还有前进路整过容啊。。。。。靓咗好多。。。搞到我成两嗰几月冇觉好训。。因为我屋企就系新华市场对面果度系主要维修路段来嘎,真系惨,晚晚吵住晒
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

6万

新手上路

哗,咪吵到闭~~~可怜~~~ 系呀,近排鹤山发左达,到处修路,兴建
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

听讲文明路都加宽喔。。又话要绿化美化甘。。唔知真定假。。鹤山边度黎甘多钱?? 又话差上头几多个十亿甘。。其实。。我们的政府很有钱吖。。可惜。。国富民穷。。。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

新手上路

點加宽喔﹐條街吾系好寬﹐ 拆 樓 加 寬 啊。 佢 地 會 搞 到 好 大 鍋 o我....

新手上路

拆唔拆我就唔知啦。。等我1月返到去睇过再话你在啦。。到时影D相传比你啦。。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

新手上路

影 多 的, 我上 次 返 都 没 点 影 相。。