Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

今晚又下雨

14万

新手上路

楼主
今晚去完玩返来,落紧雨,返到房中推开窗望住细细既雨水,点咗支烟,烟雾慢慢散出窗外。。顺手拧开收音机听住FM98。5,收音机一首首悲歌播出,惗番起以前我所爱过既女仔。发觉我自己真系唔识点去爱一个人。。同以前果几个女友散咗之后,我还以为我伤害咗佢地,惗真啲原来系佢地伤害咗我。。。。 烟又烧到烟尾了,有啲烫手。。又点咗一支烟。。。原来夜晚系可以好烦,烟已经安慰唔到我嘞,自己倒咗杯酒,饮落去先知道,酒同挂住一个人既感觉一样,同样咁苦。。。。。
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

新手上路

沙发
哗.....我要做第一个发表先得......... 拿拿...我从来都无弹过你D贴架......... 见你甘烦就同你倾下啦................................. 讲真........今日你叫我睇咗BBS之后先知道原来你甘识写野.....吾系..我应该话..我而家先发觉原来你都甘有感情...吾好误会啊..我吾系话你啊....系赞你咋....... 以前见亲你都系嗌吓交...讲下粗口...总以为你系只系玩玩下既人...... 古吾到你都有甘多愁善感...不过讲真///每个人都有自己既烦恼既........... 无话我虾你啊....最多以后上来捧下你场咯////呵呵.^_^

3万

新手上路

板凳
感情呢样野如果少了苦,你还会知道什么叫幸福,甜蜜吗? 就像酒一样,它会好苦,但系始终有好多人去饮
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

14万

新手上路

地板
甘我都试过晒嘞,甜苦都试过
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

新手上路

甘你会唔会惊咗,而唔去再试吖~~嘿嘿!!

新手上路

吾好话苦啦....就算系毒药都一样大把人会去试....

3万

新手上路

就是咯,爱就是一仲毒药,会令人上隐,是一种好到不得了嘅毒药,会令人欲仙欲死!! 嗱嗱嗱,唔係我讲咖,我睇书咖咋
人系世界上最討厭既然動物

新手上路

你本书写错~!爱情是一种好到不得了嘅毒药? 爱情都会另人伤心~!
有些缘分是注定要失去的,有些缘分是永远不会有好结果的。爱一个人不一定要拥有,但拥有一个人就一定要好好去爱他。 有一种地方叫做远方,那是也许你到不了, 但可以用目光去触摸的地方。 有一种东西叫做理想,那是也许你最后做不到, 但可以一直努力而无怨无悔的东西。 有一种行动叫奋斗,那是一种肯定很累, 但却是一生都应该去体验的行动。 有一种感觉叫深刻 只有去体会而不能去叙说 有一种感觉叫无奈,但只要我们积极奋斗 他一定会在我们面前消失!

14万

新手上路

我好想再去试下爱,但是我都系还怕。。。。

3万

新手上路

咁D人又去爱??如果真係一种令人难受嘅毒药嘅话,呢个世界仲有情侣
人系世界上最討厭既然動物