Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

@***鹤山人日记***@

14万

新手上路

楼主
7月2日 由于昨晚休息,好闷。提早训觉,今日非常好精神。 训醒后发觉张床已经变成水床,郁闷!!! 出街后好热,无聊,想死! 今年好热!
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

14万

新手上路

沙发
7月6号 清早5点半老细返到来、见到我偷鸡训觉。 我心惗:呢锅又死得人多囖。 点知佢无点闹我。好好彩,过到骨啦。 心情比较好。 不过我要揾的人还未揾到。我一定要刮到条木嘴。! 将佢分尸!将佢手脚全部打断! PK~~
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

14万

新手上路

板凳
7月7日。 今日一上班就想起我笔债还有一段长时间才还得完。 心就痛到死。所以我就拼命赚外快! 到早上结数时一睇,发觉我一整晚的努力无白费。。。。 有一笔唔错的意外收入,心情极好!!!! 如果唔系怕住老板突然袭击检查,一定会更加多! 如果继续咁样做落去,我那笔债好快就填完~~~~~~~~~~ 我要继续努力!!!虽然咁做好系唔好。 但是都是别人累我的。我都无办法。老板,对唔住囖!! 天嗱!~~~那条白痴木嘴还未俾我揾到佢啊~ 你快蒲头啦。我好想亲手将你打到残废呀~~~~你乖啦、听话啦! 你出来俾我打锅金金哋嘅啦!!!!! 我还想将我部“失聋通”变成我最中意的V80呀!!! ---------------------------------- PS:姐姐,老二,老四你哋去饮茶都无打包俾我?!~难为我为咗填数系度挨肚饿! 55555555555555。。。。。心痛!肚饿! 我都是返去食昨晚剩下的冷饭菜汁囖!

14万

新手上路

地板
7月14日 一觉醒来,发现自己的头好痛,头又晕,周身无力,肌肉酸痛。。 食咗药又训咗几个钟,直到下午3点几才出街。原来唔使上班的时间真系极无聊 后来又去咗上网。上咗QQ听着歌。 咁就过咗一个无聊的下午。沉闷!!!! 返到屋企吃完饭,又食咗药,跟住就躺在客厅训着咗。。。 醒来发觉已经9点几,冲凉出街。。 原来今晚全世界都无节目,被逼屈在网吧睇《大佬爱美丽》。 我好想要一只罗家英戴住果只耳环呀~~~~~

14万

新手上路

7月18日 有雨 一觉睡到中午1点半,无胃口吃饭,一屁股就坐在椅子上看电视,隔无半个小时老大打电话来。。简单几句后就收线了。 继续看电视,闷!!!!!!!! 3点半出街逛咗一阵,又兜返去网吧打机。一个人真闷。 今晚又唔知去边度浪费我多余的时间。。 想番起昨晚的傻事,有点偷笑。昨晚两条麻甩佬在宝丽金饮完酒下来都过两点了。我朋友极度苦闷睡不着,拉住我逛咗正个沙坪市区几圈,一直逛到凌晨5点才各有各归家睡觉。。。。 阿妈成日叫我找点事做下。唉。。。。有水饮边个想食沙呢??? 自己一无样子,二无文凭,三无身材,四无经验,五无人民币,可以做到乜呢? 阿妈一味叫我出去打工,唉。都24岁啦。还去打工?我阿妈真无脑! 2000年时我都问过我屋企罗钱搞番间网吧,点知屋企有钱借俾人哋,都唔支持我。 好死唔死,以前我阿妈还同我讲:“过多几年等你再大啲先啦” 上几日我想番起阿妈同我讲呢句话就系屋企发嗮大火闹我阿妈:“而家我都算成熟啦,现在你出钱俾我都唔知有乜好搞,大生意你哋又俾唔起咁多,小生意其他人都做到唔做啦。你俾钱我做,学人执屎咩?”。。。。。。唉```我都唔知自己做乜会发咁大火。。。。、做人真系……………………唉,有时真系唔想做人,死咗好过! 阿妈上几日帮我去算过命,算命那个人话我对钱睇得好轻,用钱好似倒水咁样,还话我同人一齐做生意好容易亏本,极容易俾人呃。做生意果方面呢,我自己就唔太清楚、不过用钱方面我自己都觉得自己当钱唔系钱、 唉``````````````````````````````` 外面的世界很精彩,外面的世界也很无奈!

14万

新手上路

八月十九日 早上六点五十一分 我发觉一个人原来真的可以乜都唔玩都可以闷咗一整晚通宵,我又会咁傻的,呵呵~~~ 离生日还有十日,二十几年前我就是这样弹咗出来的,原来时间真是可以过得很快哦. 嗯----------------原来我还是一事无成,去读书?还是工作?读书要征得家长同意,工作又要访朋问戚,唉~~~~凡人真是烦人....... 不过当前问题就是帮老大的店子搞到有声有色. 过咗生日之后我又是过些乜嘢样的日子呢?呢个问题等同于问一个白痴"你有几多条脚毛呀?"....... 真是白痴!