Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 阿Yu鱼仔

[讨论] 沙坪终于开左条步行街

新手上路

有乜办法者!距系做得吾系好者!乜野叫帮理不帮亲吖!就系里种啦~就算里度系家乡!吾可以因为甘吾好都要话距好咖! 讲真!有机会我真系吾想留系沙坪咖!沙坪只系一个适合得闲返黎玩下既地方!返黎回味下一种亲切既地方! 如果你话沙坪真系好好既话我无野讲!朋友或者好好!城市就......
我爱上让我奋不顾身的一个人,我认为那就是我所追求的世界! 爱总是让人哭,让人觉得不满足! 天空太大我看不清楚,好孤独!!!

新手上路

我都吾明~~ 沙坪无乜多,就是地多? 你睇下每日上下班个几条什么路都是塞死啊~~ 规划得乱七八糟搞到D楼贵都飞起~~以后点娶老婆啊~~ 已后大家都有车甘点算啊~~~ 神啊救下建设局班人啦`~~还有比层楼我啊~~

9万

新手上路

以下是引用shasha在2002-12-17 12:33:43的发言: 你分晚话我嗜,小光,你好野。
死咯俾你发现左我系话你` 咁我咪死得好惨``` 点算` 女侠铙命啊`
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

6万

新手上路

沙坪还是沙坪,地细,系无得变架,地球还是地球,地救吾会再变大!
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

车~吾好话D人无能~人会变月会圆~沧海都会变桑田!争在人点样去做者~想当年江门市规划几差吖~而家咪又搞得几好!靓晒啦!沙坪...??..?? 沙坪乜多?尘多、空气差、水质又差!道路规划又差、城市建设又差!经济又差有跌无升!四五年前既工资标准今日都无变!D野吾升值即系贬值!你地话啦!
我爱上让我奋不顾身的一个人,我认为那就是我所追求的世界! 爱总是让人哭,让人觉得不满足! 天空太大我看不清楚,好孤独!!!

新手上路

以下是引用独来独往在2002-12-17 20:06:46的发言: 我都吾明~~ 沙坪无乜多,就是地多? 你睇下每日上下班个几条什么路都是塞死啊~~ 规划得乱七八糟搞到D楼贵都飞起~~以后点娶老婆啊~~ 已后大家都有车甘点算啊~~~ 神啊救下建设局班人啦`~~还有比层楼我啊~~
说出了我和广大小市民的心声!

9万

新手上路

35楼果位 有时有D嘢无得比咖` 因为沙坪咁细根本无可能会一时间就可以变到好似D大城市果D咁咖`` 慢慢来啦``
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

6万

新手上路

嗯,我都系甘话,呢只野,还是要慢慢离既,现在鹤山已经开始变得好多啦,扩张文明公路,一小门口公路修建,新开南山市场,开设步行街,新华市场收购~~~等等,已经好多啦! 已经开始变得好架啦,慢慢离啦~~~
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

9万

新手上路

咪就系咯``再讲好多大城市都从呢D小变慢慢咁变大嘅啫``

新手上路

沙坪乜多?尘多、空气差、水质又差!道路规划又差、城市建设又差!经济又差有跌无升!四五年前既工资标准今日都无变!D野吾升值即系贬值!你地话啦! [/quote] 你地知吾知啊~~ 鹤山是县级市中全国排46架~~ 比顺德,南海等等还要高啊~~~