心跳的回忆

标题: 绿茵趣图 [打印本页]

作者: 心灵风暴    时间: 2002-11-4 00:00
标题: 绿茵趣图
[此贴子已经被心灵风暴于2002-11-4 0:00:07编辑过]

作者: 猫猫    时间: 2002-11-9 23:51
如果可以贴出离几好呢。。。。。。。。。悟使睇得甘麻烦。。。。。。。。。。。。。
作者: 心灵风暴    时间: 2002-11-9 23:59
系喈点解贴唔到嘎???
作者: 猫猫    时间: 2002-11-10 00:02
你依家先知呀。。。。。。 N年前就俾人删咗贴圖功能啦。。。。。。。 所以。。。。。。。 壹句講曬。。。。。。 无聊。
作者: 心灵风暴    时间: 2002-11-10 00:03
唔系啊前几日都可以睇到嘎 就系呢几日唔得喇
作者: 猫猫    时间: 2002-11-10 00:04
成日都係咁改嚟改去架啦。。。。。。。。惯就好啫
作者: 心灵风暴    时间: 2002-11-10 00:07
食饱饭无屎屙
作者: 明知故犯    时间: 2002-11-11 02:44
有人话影响网速喔。。。。。
作者: 小灵儿    时间: 2002-11-11 09:20
边个话影响网速??? 我都讲左啦...唔好一未响度你一句我一句咁响度含沙射影,要是真系要开那个贴图同其它版的,可以去公安局签份网站BBS的协议,证明BBS发生问题,你可以一力承担的话...咁咪开啰.. 因为我个人觉得冇这样的必要,又不想签...所以我地公司都冇这样做.. 如果是必要的,你地可以这样
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-19 12:29
唉,无晒贴图,好闷喔,无乜图片睇,无乜色彩添~ 其他BBS,搞得吾错呀,贴好多好正既相,上去! 不过,无乜所谓啦,你地做大既,你地话事~
作者: 学友    时间: 2002-11-26 18:19
你可以自己贴图咖!!图文并貌几好啫!!
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-26 18:28
系呀,呢架可以帖啦,好好呀~~~~~~吾错呀~~
作者: 学友    时间: 2002-11-26 18:29
不过唔好乱贴就得啦!!如果唔系嘅话就乱龙啦1!
作者: 心灵风暴    时间: 2002-12-5 16:55
你地多D黎呢度贴啦 无任欢迎啊

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1