心跳的回忆

标题: 鹤山电台 [打印本页]

作者: 鹤山华裔    时间: 2004-8-31 11:27
标题: 鹤山电台
[MP=480,360,true]mms://fm1047.heshan.net/fm104.7[/MP]

作者: 鹤山华裔    时间: 2004-8-31 11:30
鹤山-----我的家乡...真的很怀念你-----------------身在外国真的很惨啊........朋友唔多个.........总之点都是鹤山最好....
作者: 鹤山华裔    时间: 2004-8-31 11:31
我想识多D系鹤山既朋友...希望大家可以同我做朋友...如果可以的加我的QQ....... 289433583
作者: 鹤山华裔    时间: 2004-8-31 11:32
我宜家系系美国纽约...如果大家想知道呢度既环境可以问我... 我的QQ是 289433583
作者: 非也    时间: 2004-8-31 18:49
欢迎新人。。。。 支持发贴。。。嘿嘿。。。
作者: 明知故犯    时间: 2004-9-1 22:54
请加入鹤山QQ群3439515
作者: 金钱世界    时间: 2004-9-21 05:27
识到鹤山人有钱赚吗,识到鹤山人屁股香点吗,鹤山人有钱吗?
作者: 非也    时间: 2004-9-21 19:10
以下是引用金钱世界在2004-9-21 5:27:00的发言:

呵呵,原来你做人就系林住要屁股香D啊? 甘你系屁股点支香就得啦。。。。 好似你D净系林住稳人着数又唔去付出既人,呢世都唔会有运行。 呢个世界有一样野叫归属感,你无,我都好同情你。
作者: Mint    时间: 2004-9-23 15:39
以下是引用金钱世界在2004-9-21 5:27:00的发言:

都唔知你系唔系鹤山人黎架。。。影衰晒。。。 甘踩自己人!人渣
作者: chxsh    时间: 2005-1-3 22:13
好闷啊!
作者: 8246    时间: 2005-1-18 21:14

FUCK YOU你千其吾好话你系鹤山啊!
作者: devil-f    时间: 2005-2-9 06:51
haha.....good point....
作者: liivon    时间: 2005-2-9 14:39

有钱赚啊>>>你去做乞丐啦 屁股香啊>>>去食屎啦 真含家产,千其五好比人知你个样,因住出街比人撞九死你个七头

作者: 娟子    时间: 2005-11-4 22:38
稍安无躁啊

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1