心跳的回忆

标题: p(^O^)q我要减肥!!!!!!!!!!!!!p(^O^)q [打印本页]

作者: kiko    时间: 2004-7-17 00:20
标题: p(^O^)q我要减肥!!!!!!!!!!!!!p(^O^)q
有无人可以比到动力我啊????????? 我要减肥啊!!!!!!!!!!!!!!!!!再系甘样食,甘样训落去,我实肥!真惨!
作者: Harry    时间: 2004-7-17 00:52
呵呵呵,成日同距地去食,去玩,唔肥就奇啦!
作者: Jimmy    时间: 2004-7-17 01:08
我要增肥.................. 你地俾晒啲野我食............快..........
作者: 非也    时间: 2004-7-17 01:13
哈哈。。。。。 我都要减,听日去练拳,后日去练瑜加。
作者: niko    时间: 2004-7-17 09:09
有办法!! 下次你去边度食野时叫埋我,等我帮你食。。。 姐姐就当帮帮我增肥啦。。。 帮人又帮己,何乐而不为呢?

作者: kiko    时间: 2004-7-17 13:36
甘样唔得嘅! 见到人食,我胃口仲好呀
作者: 17    时间: 2004-8-23 15:16
嗯!! 你次次食嘢。叫声我就知喇,之后我再帮你。
作者: kiko    时间: 2004-8-24 00:13
都是肥仔的错! 见到佢甘好胃口,想唔同佢争食都几难!!!!!!!
作者: 17    时间: 2004-8-24 14:52
咁你同我食咪无错啰。 呵呵!!
作者: kiko    时间: 2004-8-26 00:15
你带我去见肯德鸡伯伯,唔比佢引诱就奇了, 好,你请我,我实跟你去! 嘻,食左再减肥!
作者: 17    时间: 2004-8-27 10:50
哈哈哈!! 我惊你食到好似鸡伯咁肥咋,到时我唔知点死好!! 慢下手要我负责我点头都嚟唔切!
作者: Jimmy    时间: 2004-10-18 20:50
减 减 减 减 减 减 减 减 减 减 减 减 减 减 减 减 减 减 减 减 减 减 减 减 减
作者: kiko    时间: 2004-10-19 05:13
哗,你做乜甘多减减减啊?JIMMY,乜你唔系要加加加咩?
作者: Jimmy    时间: 2004-10-19 18:34
人地减............. 减....... 人地减............. 减....... 人地减............. 减....... 人地减............. 减....... 人地减............. 减....... 人地减............. 减....... 人地减............. 减....... 人地减............. 减.......
作者: kiko    时间: 2004-10-24 23:56
晕,系要同我作对!
作者: 枫暴    时间: 2004-10-28 20:52
干脆将邓风杀咗距好过啦! 甘简单使乜自己甘辛苦啊!!傻瓜!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1