心跳的回忆

标题: 大家一起猜 [打印本页]

作者: 非也    时间: 2004-7-6 00:59
标题: 大家一起猜
我地估下五强啦。。。。 1号 朱慧敏2号 余妍慧3号 毛嘉欣4号 邓慧琦5号 杨施诗6号 徐子珊 7号 梁韵仪8号 沈颖婷9号 吴露恩

作者: 非也    时间: 2004-7-6 01:03
10号 周思敏
11号 梁丽莹12号 符思思13号 黄浦慧14号 曾嘉仪15号 关文慧
16号 黄蕙敏17号 张博18号 黄绮雯
作者: 非也    时间: 2004-7-6 01:24
本人认为个5个系:9 18 2 12 17
作者: 明知故犯    时间: 2004-7-6 08:49
我选邓丽欣!!!!!!!!!!!
作者: Jimmy    时间: 2004-7-6 11:21
1. 5. 8. 16. 18 (排名不分先后!)

作者: 明知故犯    时间: 2004-7-6 12:22
呢度无邓丽欣咖??? 那现在选咗都无用啦。 港姐好多时都造马仔嘅!
作者: 开心到傻    时间: 2004-7-6 16:31
今日睇电视啊 3号化妆前同化妆后既样差好多啊 叫佢做"三千年地底疆尸"啊!
作者: 非也    时间: 2004-7-6 23:08
以下是引用Jimmy在2004-7-6 11:21:00的发言:
1. 5. 8. 16. 18 (排名不分先后!)

你唔系估落选港姐呱? (除左18) 1号暴牙你都LIKE?
作者: 云中雾    时间: 2004-7-7 06:44
哈哈~~~~~
作者: 非也    时间: 2004-7-19 01:15
UP啊
作者: Jimmy    时间: 2004-8-16 21:57
唉..... 1 6 12 啊.... 估中一个.........唉.........
作者: kiko    时间: 2004-8-20 23:47
无眼光,我开始怀疑你眼光了?
作者: 小光    时间: 2004-8-26 22:18
距两眼发青光既~1
作者: 非也    时间: 2004-8-28 20:04
我确实系唔明你点解会选呢条友既。。。。 哇,甘爆冷你都估到你真系利害啊。。。真系邓9号可怜啊,造马造成甘。
作者: Jimmy    时间: 2004-8-29 01:17
我求其选架咋......... 张相咁细张..鬼睇得清个样咩......

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1