心跳的回忆

标题: 今日好黑………… [打印本页]

作者: carmen    时间: 2004-7-1 22:57
标题: 今日好黑…………
今日去华音行录只碟,要13…… 后来,在新村那间精品店,听讲那里有得录CD的,一模一样的碟,那里只要9元……唉………………不是吧???
作者: 17    时间: 2004-7-1 23:15
唉。。 係咁嘅喇,SO你买嘢之前最好就格下价喇。
作者: Jimmy    时间: 2004-7-1 23:19
好便架咋.............成本使几钱啫........... 一张刻录碟二蚊好未啫! 唉.............利润几高下架!
作者: kiko    时间: 2004-7-1 23:20
甘清楚,下次揾你录
作者: Jimmy    时间: 2004-7-1 23:22
揾肥仔得啦.拒有刻录机.......
作者: kiko    时间: 2004-7-1 23:31
早讲嘛!!!!!!!!!!!!!!!
作者: Jimmy    时间: 2004-7-1 23:39
泥早讲啦...........
作者: carmen    时间: 2004-7-1 23:46
我下次都去那间精品店那里录了………………
作者: 阿net    时间: 2004-7-2 12:59
肥仔。。。有钱稳啦~仲唔浦头?
作者: 明知故犯    时间: 2004-7-2 16:31
好~~~~ 今晚我写番张录歌清单先。。。 肥仔快出来。
作者: 我系我    时间: 2004-7-2 20:43
都要睇张空白碟的质量咖,所以有D平D,有D贵D. 不过我同学话一张质量唔错的空白碟刻录了以后,计埋成本最平要收5元,而市面上就会收10元.(注:上述所讲的"质量唔错的空白碟"同系华音行10元的碟一样)
作者: carmen    时间: 2004-7-3 23:13
系啊系啊,在水云阁那里看到的跟华音行那里的一模一样嘎,华音行卖13,水云阁先卖9文乍,早知去水云阁到录啦…………唉~~~~
作者: kiko    时间: 2004-7-4 08:03
我钟意去红亮录,不过,而家发觉果度D质量开始下降!
作者: 明知故犯    时间: 2004-7-4 09:10
我要嘅一般CD铺比较难揾/ SO 我专拣一啲可以上到网揾的录歌铺头............ 沙坪比较少!
作者: carmen    时间: 2004-7-4 11:13
红亮?我录过一次就不去了,那些碟好流的,我个F话……因为他搞电脑的,他说红亮的碟质量差……
作者: Belial    时间: 2004-7-5 11:25
邊個搵我,邊個要錄CD? 邊個?
作者: kiko    时间: 2004-7-5 11:30
你契姐,快浦出来啦你
作者: 明知故犯    时间: 2004-7-5 11:34
我!!!!! 不过刻录歌的歌名还未想出来。 想出来再找你!
作者: kiko    时间: 2004-7-5 12:09
哗,你周身唔得闲了
作者: jos    时间: 2004-7-5 17:29
对呀。。我都要。。

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1