心跳的回忆

标题: ^_^TO:明知故犯与HARRY^(^ 相逢一笑万事了! [打印本页]

作者: kiko    时间: 2004-7-1 09:12
标题: ^_^TO:明知故犯与HARRY^(^ 相逢一笑万事了!
为左甘小嘅事,(系玩下玩下玩出火,)你哋唔好再甘样斗个你死我活啦~~~ 简直无中生有! 你地应该以和为贵,!胸襟广阔D先得架!唔好为面子,唔好论边个岩边个唔岩,好唔好,其实我觉得系为我牵起的风波.所以我好过意唔去,我同你地讲声SORRY!甘样错果个就系我,你地 和解算了!
作者: 明知故犯    时间: 2004-7-1 09:17
佢╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮咁样你哦.......... 唉! 既然你话算咪算囖!
作者: 明知故犯    时间: 2004-7-1 09:23
我唔系怕俾人寻仇. 既然我做得你细佬,你话算数就算数..... 我听你话!
作者: kiko    时间: 2004-7-1 09:25
在我心中存在两个字,,厘两个字就系:宽容!甘样生活会开心D,!

作者: Jimmy    时间: 2004-7-1 10:28
有广阔嘅胸襟先为大男人................ 好MAN啊.......................
作者: kiko    时间: 2004-7-1 11:45
以下是引用明知故犯在2004-7-1 9:23:00的发言:
我唔系怕俾人寻仇. 既然我做得你细佬,你话算数就算数..... 我听你话!
无令我失望,真抵锡! 有你甘关心我,又听话嘅细佬,我总算无认错你!抵锡!

作者: 阿net    时间: 2004-7-1 13:11
风平浪静噜~~~
作者: kiko    时间: 2004-7-1 14:33
梗系要啦,唔通你想睇戏啊!
作者: Harry    时间: 2004-7-1 16:08
无言!
作者: 吉他低泣时    时间: 2004-7-1 17:07
作者: kiko    时间: 2004-7-1 22:40
一天光晒~~~~~~~~~~~~ 好野!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 吉他低泣时    时间: 2004-7-2 04:38
系先至好~~~~~~~~~~~
作者: 小光    时间: 2004-7-5 04:20
唉` 真怀念既者~! 以前响度又系同渣王甘样吵过~!
作者: 明知故犯    时间: 2004-7-5 11:30
灌水版的旧部下几时先可以返齐来呢?
作者: jos    时间: 2004-7-5 17:43
吾好谂以前啦。。谂下现在点样搞好距仲好啦
作者: Harry    时间: 2004-7-6 00:30
搞聊天室仲好啦!而家个聊天室鬼影都无只!
作者: 小光    时间: 2004-7-6 03:09
甘都要你个聊天室有咩可以吸引倒人先得咖~!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1