心跳的回忆

标题: 一边睇一边食寿司!!!!!!! [打印本页]

作者: 明知故犯    时间: 2004-6-30 07:52
标题: 一边睇一边食寿司!!!!!!!
.
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-30 07:55

作者: 明知故犯    时间: 2004-6-30 07:57

作者: 明知故犯    时间: 2004-6-30 07:58

作者: 尤加利    时间: 2004-6-30 08:17
只喜歡刺身,對壽司不怎麼感興趣!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-30 10:28
哗.....见到都流晒口水罗.....
作者: Jimmy    时间: 2004-6-30 12:46
鱼子果两件好正啊.....好吸引啊.... 唔知佛山有无得食呢?!
作者: 阿net    时间: 2004-6-30 19:27
我要吃晒距~~~~~~~~~~~·
作者: Jimmy    时间: 2004-6-30 22:51
唔知系沙坪开寿司店........有无得做呢?!?! 各位?!?!?请问............
作者: kiko    时间: 2004-7-1 08:33
嗯,暂时有!
作者: 明知故犯    时间: 2004-7-1 09:13
以前文华路咪有间嘅...收咗皮未啊???????? 我记得开张第一晚我请雅图仕人事部部长去果度吃............ 都几好食,而且价钱都有番甘上下... 照计沙坪都有得做嘅. 搞大佢!!!!
作者: niko    时间: 2004-7-1 09:34
我觉得日本野都唔好食。。。 反而韩国的好食。。。
作者: 明知故犯    时间: 2004-7-1 09:58
我都好中意韩国咖...... 特别是韩国妹
作者: Jimmy    时间: 2004-7-1 10:24
如果喺做嘅...咁样价钱方面应该几贵下架........ 我怕沙坪无乜几个可以食得起.................唉.............. (如果价钱一般化.......无乜利润......好难为持得到架.....因为有啲野要系空运架........... 咁样先确保新鲜................)
作者: niko    时间: 2004-7-1 10:43
韩国菜几贵,记得上次四个人去食,叫左小小野,, 都差唔多成千元啦,,, 故如果响沙坪开呢。。。我想真的会消费唔起。。。

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1