心跳的回忆

标题: 最讨厌D人。。。 [打印本页]

作者: niko    时间: 2004-6-29 11:08
标题: 最讨厌D人。。。
唉,,依家D人真系一D修养都无啊。。。 半夜三更打乜电话来。。。 搞到昨晚训得唔好,,今日心情差差。。。
作者: 尤加利    时间: 2004-6-29 11:13
我有個朋友呀,佢以前剩系三半更夜打來發牢須架,就一未響度叫我估它那個心上人愛不愛佢,要不是好朋友,真想叫它快去死!
作者: kiko    时间: 2004-6-29 11:18
厘D情况真系好讨厌~~~~ 上个月我晚晚都系甘样,有个朋友失恋,成日半夜比电话我,想闹佢又唔好意思,厘个月,又有另一个所谓朋友(见过几次,)又系成日半夜打电话来,烦我到乜甘,我唔系果D接线生,打比我做乜呢?
作者: Jimmy    时间: 2004-6-29 11:35
识咗几日就成日打你电话?? 唉.....无罗..无罗...无罗...无罗........
作者: niko    时间: 2004-6-29 11:41
最惨就系响左一次唔听就味鬼打啦。。他仲要打多几次。。。 击死啦。。。 电话又唔可以关机啵。。。
作者: Jimmy    时间: 2004-6-29 12:27
你部乜嘢电话...点解唔可以关机嘅? 咁神奇?
作者: niko    时间: 2004-6-29 12:30
哈哈。。。 公司电话罗。。。
作者: carmen    时间: 2004-6-29 13:07
讨厌训训下比人吵醒~
作者: 阿net    时间: 2004-6-29 20:56
我都经常比D电话嘈醒啦、、、唉。。。而且系仲系长途电话多添,唔好意思cut线。。唯有舍命陪距囖。。。
作者: kiko    时间: 2004-6-30 13:10
长途电话????????? 可能佢地起厘度比人抄牌,揾你属身啊?
作者: 阿net    时间: 2004-6-30 19:26
反正。。。反正。。唉,有一两个甘嘎朋友都够你受了。
作者: kiko    时间: 2004-7-1 00:54
反正,反正?????有难言之隐,咯咯咯......
作者: 明知故犯    时间: 2004-7-1 09:59
你试过啦..... 你打咗几多次电话先叫醒我起床呀???

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1