心跳的回忆

标题: 想同阿net去睇日出的请入黎报名。 [打印本页]

作者: 阿net    时间: 2004-6-28 13:05
标题: 想同阿net去睇日出的请入黎报名。

想同阿net去睇日出的朋友,现公开报名,择优录取。 第一个报名的是:尤加利,距要求去黄山睇日出。 仲有无。。。。

作者: 尤加利    时间: 2004-6-28 13:35
唔該你醒醒啦!!!“现公开报名,择优录取”!!!!呢句話你都出得口! 你干脆招聘老婆算了!總比你晚晚想出去放蕩好!

作者: Harry    时间: 2004-6-28 13:54
哈哈哈!!!!!!!!!!!!!!! 我想去大雁山睇日出,我都系去过大雁一次!哈哈哈!!!失礼晒!
作者: 尤加利    时间: 2004-6-28 13:56
大雁山睇唔到架,去西江邊啦,個度就最清楚!
作者: Harry    时间: 2004-6-28 14:04
甘得闲去睇下先!!!!!!
作者: niko    时间: 2004-6-28 14:28
嘻嘻。。。net哥甘有心情嘎。。。 睇日出,我先唔去啊,训多阵好D~~~~~~~~~ 黄昏就考虑考虑下。。。
作者: kiko    时间: 2004-6-28 17:54
我唔做电灯胆,闪~~~~~!!!
作者: 阿net    时间: 2004-6-28 19:06
喂喂。。。尤加利,见大家闷闷地搞搞气氛者,系咪甘都唔得先。 唉,用心良苦,竟然比人看扁。。。
作者: kiko    时间: 2004-6-28 19:33
出事了,出事了,闪得快好世界!
作者: 尤加利    时间: 2004-6-28 19:42
上次去大雁山睇你又話要上班,剩底我地三丁友。。。。我都未同你計咧!
作者: 阿net    时间: 2004-6-28 19:49
甘。。。个阵我要开夜吖嘛,其实个晚我都有睇嘎,只不过你地响山顶睇,我系山脚睇芝麻。
作者: 我系我    时间: 2004-6-28 22:46
师兄,你有无系雁山果边执牌咖?果度几好啊,风凉水冷
作者: 尤加利    时间: 2004-6-29 09:39
佢梗系有啦,仲叫我羅支太陽油去比佢用添呀,離曬普既!!底佢個排變“非XX黑仔XX”算!!還是不將你唔見得人的花名外判! 仲好講響山腳啦你,你個晚去左“刀光劍影”呀!返來仲話“險象橫生”!差點要我送上百合花了....
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-29 10:04
哇``````````` 经典 详细少少!!!
作者: kiko    时间: 2004-6-29 11:15
行侧啦你,乖!米阻住人哋啦~~~~~~
作者: 阿net    时间: 2004-6-29 21:05
个阵都未调去交通组,边度有牌抄啊。。。。222。。。。尤加利,你都几好记性喔,个晚真系好激啊,好在都追到偷X条友。。。话时话,我都唔系甘记得个晚D经历,复叙吓啦。
作者: 尤加利    时间: 2004-6-30 02:07
不是抄牌呀,响指挥中心个时你条友仔竟然讲左偷车个一单!!!!是去好远个晚呀!(其实我唔记得个地方名....)
作者: 阿net    时间: 2004-7-1 12:51
哦哦,我记得啦,个晚去佐云乡~~“刀光劍影”。。正确黎讲系。。锄头加镰刀。。。and水管,砖头,加上明亮的星星和月亮。。仲有鬼心情睇咩。

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1