心跳的回忆

标题: 初来乍到,请多关照!! [打印本页]

作者: niko    时间: 2004-6-26 11:02
标题: 初来乍到,请多关照!!
如题!! 自我介绍下先: ID:NIKO 年龄:仲未到更年期... 性格:做野时尽情做,玩时尽情玩,训时尽情训 职业:哈哈——讲句好听的“OL”,难听的就系“打工妹”罗 各位MM,GG自我介绍下啦,以更大家交流——
作者: Jimmy    时间: 2004-6-26 11:27
欢迎啦。。。。 请自觉上传你的昭片到你的头像处。。。。。多谢合作! 识趣的。。。。请留低手机号码及QQ号码。。。。 屋企详细住址与更不在话下了。。。
作者: Harry    时间: 2004-6-26 11:42
哈!
作者: carmen    时间: 2004-6-26 11:42
小心JIMMY…………
作者: Jimmy    时间: 2004-6-26 13:46
小心楼上的....... 楼上的...你快自觉上传你的相片到我的电子邮箱....... 或者留低你个QQ号码!
作者: niko    时间: 2004-6-26 14:08
以下是引用carmen在2004-6-26 11:42:00的发言:
小心JIMMY…………

嘻嘻...JIMMY何件人物也????
作者: niko    时间: 2004-6-26 14:14
以下是引用Jimmy在2004-6-26 13:46:00的发言:
小心楼上的....... 楼上的...你快自觉上传你的相片到我的电子邮箱....... 或者留低你个QQ号码!
你唔识睇我D个人资料啊!
作者: kiko    时间: 2004-6-26 14:36
我叫KIKO,你叫NIKO? 想同我做姐妹??????
作者: niko    时间: 2004-6-26 14:50
以下是引用kiko在2004-6-26 14:36:00的发言:
我叫KIKO,你叫NIKO? 想同我做姐妹??????
姐姐介意吗?
作者: kiko    时间: 2004-6-26 14:53
问过我两个细佬先,我的左青龙,右白虎肯的话,你就凑定粮响请我饮餐茶就OK啰,好嘛?JIMMY同明知故犯啊!你问佢哋啦~`
作者: kiko    时间: 2004-6-26 14:59
你QQ几多啊?
作者: niko    时间: 2004-6-26 15:00
以下是引用kiko在2004-6-26 14:53:00的发言:
问过我两个细佬先,我的左青龙,右白虎肯的话,你就凑定粮响请我饮餐茶就OK啰,好嘛?JIMMY同明知故犯啊!你问佢哋啦~`

嘻嘻。。。你两个细佬点可以无大无小啊??做姐妹仲要问他们啵?
作者: 8246    时间: 2004-6-26 15:03
顶~~~~~~~ 无聊!!全部都系咸湿佬~~~~~
作者: kiko    时间: 2004-6-26 15:03
我地三人行架嘛,甘你想加入,梗要问下佢地架啦~ 厘D叫互相尊重,唔系无大无细,你要学下啦!你QQ几多啫,妹妹
作者: niko    时间: 2004-6-26 15:06
以下是引用kiko在2004-6-26 15:03:00的发言:
我地三人行架嘛,甘你想加入,梗要问下佢地架啦~ 厘D叫互相尊重,唔系无大无细,你要学下啦!你QQ几多啫,妹妹

55555公司装左防火线啊,QQ上唔到! MSN啦:mimi53880@hotmail.com 又或者泡泡啦:annki
作者: kiko    时间: 2004-6-26 15:10
晕~~~~~~~~~~~~~~~`! 发信息罗!
作者: kiko    时间: 2004-6-26 15:14
我上你个网址发过,麻烦
作者: Jimmy    时间: 2004-6-26 15:15
i am MSN...is jimmy_nj@hotmial.com
作者: kiko    时间: 2004-6-26 15:26
哼!
作者: niko    时间: 2004-6-26 15:30
以下是引用kiko在2004-6-26 15:14:00的发言:
我上你个网址发过,麻烦
esele@msn.com 是你个E-MAIL吗?

作者: 阿net    时间: 2004-6-26 17:20
heshanson@msn.com
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-26 22:57
paulming81831@hotmail.com
作者: kiko    时间: 2004-6-26 23:39
耶~~~~~~~~`
作者: makeSmIle    时间: 2004-6-27 23:21
新来炸到??哈哈哈~我鄙视你...哈哈哈哈哈哈哈
作者: niko    时间: 2004-6-28 09:50
以下是引用makeSmIle在2004-6-27 23:21:00的发言:
新来炸到??哈哈哈~我鄙视你...哈哈哈哈哈哈哈

呵呵~~~~~~~~妹妹仔,鄙视你自己者,眼大睇过龙~~~ 返去读多两年书啦~~~~~~~~~~
作者: kiko    时间: 2004-6-28 10:02
细路女,唔好话佢啦,我表妹来架!佢仲有好多年书要读架!点止两年甘简单!
作者: niko    时间: 2004-6-28 10:11
嘻嘻。。。我只不过叫她认真D读书者~~~~~~~~ 甘都睇错字~~~~~~~

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1