心跳的回忆

标题: 快活林~~~~~~~~~~~~~~~~~唉!!!! [打印本页]

作者: kiko    时间: 2004-6-25 15:23
标题: 快活林~~~~~~~~~~~~~~~~~唉!!!!
曾几何时,我起厘度赞过快活林嘅野又好食又抵! 但寻日去返来,我要改观了!啲野开始唔好食,上嘅菜越来越袖珍了! 换句说法就系:贵夹唔饱! 唔知沙坪仲有边度地方食饭系又好食,又抵食嘅呢?(一定要有房,一定要有冷气!)

作者: Harry    时间: 2004-6-25 17:41
而家沙坪有间专卖牛杂既,有房有冷气,价钱同街边既一样!!!!你话低唔低?
作者: 阿net    时间: 2004-6-25 18:23
边度先?Harry请!
作者: Harry    时间: 2004-6-25 18:27
呵呵呵,我做老板,间野我开既!!!
作者: 阿net    时间: 2004-6-25 18:28
咔咔,仲好,白吃白不吃~~
作者: Harry    时间: 2004-6-25 18:33
咔咔!!!系屋企间房度,有冷气,叫牛杂外卖!!!
作者: 阿net    时间: 2004-6-25 18:41
好,一于上Harry屋企,等吃距叫既外卖。
作者: Harry    时间: 2004-6-25 18:43
好呀!稳日啦!!!不过我唔知几时先可以番到黎啵!
作者: 阿net    时间: 2004-6-25 18:45
呵呵,好似离晒题。。讲返快活林。。个度D糯米饭几好味咖。
作者: Harry    时间: 2004-6-25 18:47
我又想问,系边度黎架?
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-25 18:53
以下是引用kiko在2004-6-25 15:23:00的发言:
曾几何时,我起厘度赞过快活林嘅野又好食又抵! 但寻日去返来,我要改观了!啲野开始唔好食,上嘅菜越来越袖珍了! 换句说法就系:贵夹唔饱! 唔知沙坪仲有边度地方食饭系又好食,又抵食嘅呢?(一定要有房,一定要有冷气!)
还好讲``````用咗我150水```````` 下次打死都无去果间啦..... 食咗好似无食咁``

作者: kiko    时间: 2004-6-25 20:22
点知啫~~~~~~~~~~~~~~~~~` 曾几何时就系好好味嘛!请契姐食饭甘多意见??
作者: Harry    时间: 2004-6-25 20:28
快活林即系边间呀????????????
作者: 阿net    时间: 2004-6-25 22:43
系国税大楼后边囖!
作者: Harry    时间: 2004-6-25 22:48
其实沙坪既地方我都系识得好少,大大话话都系度住左十几年!哈哈哈!!!!识都系几条街!所以你讲俾我知,我都唔知系边度!
作者: 阿net    时间: 2004-6-25 22:52
唔使担心,你返到你请我吃饭我带你去吃。。糯米饭
作者: Harry    时间: 2004-6-25 22:56
好呀!无问题呀!!!!出黎玩下唔系去旅游果时就唔好玩啦!!!!
作者: carmen    时间: 2004-6-25 22:59
快活林???未听过……
作者: Harry    时间: 2004-6-25 23:03
甘你一齐去唔?NET哥带队呀!
作者: 我系我    时间: 2004-6-25 23:50
我都未听过"快活林"啵
作者: Harry    时间: 2004-6-25 23:52
甘你去唔去者,NET哥带队哗!
作者: kiko    时间: 2004-6-25 23:59
有人肯出钱,佢实肯带队呢! 有人请我,我带足一日队都肯啊!
作者: Harry    时间: 2004-6-26 00:01
呵呵呵!!!!!!!!!!!俾张相黎及下啦!
作者: kiko    时间: 2004-6-26 08:25
车,又唔系你带队,点解要比张相人及啫?
作者: Harry    时间: 2004-6-26 09:45
咔咔!!!罗黎及下都唔得咩

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1