心跳的回忆

标题: 你是否愿意带你的男(女)朋友出来见你的朋友? [打印本页]

作者: 谷行云    时间: 2004-6-21 15:54
标题: 你是否愿意带你的男(女)朋友出来见你的朋友?
有D人就唔会咯,认为怕俾人撬墙脚甘谂喔,而我就好喜欢你带个女朋友出来,我带个男朋友出来,大家坐系一间餐厅度,聊聊天,不错的啊。
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-21 23:53
我一定会。。。。 可惜以前果个死都唔肯。。。。 现在暂时还未有,想带都无得带!
作者: Harry    时间: 2004-6-22 12:44
有乜好带啵!我都系钟意一个人出黎玩多D,有距系隔离,左住晒沟女!
作者: 非也    时间: 2004-6-22 22:03
yes. I do
作者: 谷行云    时间: 2004-6-22 22:25
去参加朋友的婚礼当日先至第一次见到她的另一半,唉,如果大家感情系稳定的,系信任的,又怕什么呢?我谂好多好仔都怕男朋友睇中自己的朋友而移情别恋咯。如果距系要甘既话都有得距咯,总算知道距系个唔专一的人啊。
作者: Harry    时间: 2004-6-23 00:28
你讲你自己?????????????????
作者: jos    时间: 2004-6-23 11:39
我无所谓的...反正大家朋友..........若果你既BF真系甘易变心既,不要也罢........
作者: Harry    时间: 2004-6-23 11:51
不过要睇你地留唔留到距个心既者!
作者: jos    时间: 2004-6-23 11:53
点样先算留到距个心????男既变心,会好绝情咖.
作者: Harry    时间: 2004-6-23 11:57
TO:JOS 点留,我唔知呀!你自己谂下啦!!!! 甘男人点解会变心?未系你地D女既做出黎罗!
作者: jos    时间: 2004-6-23 12:00
系吗???我真系吾系好明呀??记得上一个同我讲话"同你分手,都系你迫既乍" ???????呜呜~~~男人~!怕怕喽....不好惹的雄性冷血动物
作者: Harry    时间: 2004-6-23 12:01
爱情~~~唉~~~
作者: 谷行云    时间: 2004-6-24 22:43
怕被人撬墙脚,证明你怕失去对方,着紧对方。
作者: Harry    时间: 2004-6-24 22:45
无甘既事!
作者: Harry    时间: 2004-6-24 22:52
呢个世界唔系话边个无左边个唔得既!
作者: 菜菜    时间: 2004-6-26 11:55
讲得岩!单身一人也可以过得很快活!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-26 15:32
无人要未单身罗....... 果啲猪扒类的........
作者: 菜菜    时间: 2004-6-26 23:19
衣~~~~~~~~~~!! 你甘话人架,明知人地无人要仲要点出来!!
作者: 小光    时间: 2004-6-28 03:44
哈哈~ jimmy讲得系好~~~~咩既者
作者: kiko    时间: 2004-6-28 09:26
通常女仔都系好钟意自己男朋友带自己去不同场合!!!
作者: 阿net    时间: 2004-6-30 01:02
你男朋友带你去桑拿你去唔去,嘻嘻。。
作者: 非也    时间: 2004-6-30 01:50
以下是引用Harry在2004-6-23 11:57:00的发言:
TO:JOS 点留,我唔知呀!你自己谂下啦!!!! 甘男人点解会变心?未系你地D女既做出黎罗!

呐,你呢拒话好唔负责任兼十分唔店档啊。
作者: 尤加利    时间: 2004-6-30 02:25
讨厌,非常讨厌,唔钟意自己男朋友带自己出席甘多场合,好似做SHOW甘,去边都话叫你跟埋去!
作者: 半生緣    时间: 2004-6-30 08:55
搞笑,我就鐘意去邊都選一個女朋友同我去啦,  就連桑哪我都會叫埋佢一齊去,話之佢想唔想去咯!  試下唔去啊。即時飛死佢啊!!嘿嘿
作者: Harry    时间: 2004-7-6 00:20
无论几时,我都想同自己钟意既人一齐去!一齐分享下!感觉好幸福!因为同自己既人一齐!
作者: Elaine    时间: 2004-7-6 13:20
你唔好抵委我地D女仔好喔, 大家都系人黎架~~~ 对得一个人耐都会有感情啦, 男人就系甘绝情~~~
作者: Harry    时间: 2004-7-16 07:10
你同边个讲啵!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1