心跳的回忆

标题: ^_^*************!!!!欢迎NET哥上来探访我!!!!***^_^ [打印本页]

作者: kiko    时间: 2004-6-17 13:04
标题: ^_^*************!!!!欢迎NET哥上来探访我!!!!***^_^
NET哥你真系乖嘅啫! 多谢你上来探访我啵!

作者: Jimmy    时间: 2004-6-17 13:06
系边系边?
作者: 阿net    时间: 2004-6-17 13:11
呵呵,我黎啦~~!
作者: kiko    时间: 2004-6-17 13:13
嘻嘻~~~`见到你甘听话,真开心!! (想你睇下我张卡片咋!)
作者: 阿net    时间: 2004-6-17 13:16
呃人嘎,又话失业。。。有k片个喔。
作者: Jimmy    时间: 2004-6-17 17:26
NET哥.......今日做乜想拦我部车车啊? 哈哈哈..........
作者: 阿net    时间: 2004-6-17 22:56
想搭随风车者,点知道你部车入边坐住个靓女。。唔怪之得唔停车啦。。系甘比油。。大哥,依家D油好贵噶。
作者: Jimmy    时间: 2004-6-17 23:50
哈哈........系啊..系啊...家下都要加油啦...........90#仲要两蚊九啊........贵啊!
作者: kiko    时间: 2004-6-18 00:10
唔系三蚊三咩???????? JIMMY,你几时搭住个靓女啊??????? 我唔知嘅?
作者: Jimmy    时间: 2004-6-18 00:35
个靓女今日剪咗发........唔靓罗.......
作者: kiko    时间: 2004-6-18 00:53
哈哈哈~~~~~~
作者: 阿net    时间: 2004-6-18 12:53
傻嘎,jimmy兄搭靓女使向你汇报啊。。。事先同我打声招呼唔捉距就系啦。
作者: ghost    时间: 2004-6-18 13:26
妖,識既。仲林住尋晚騙你來請我地食雞翼添!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-18 15:25
系啫.....寻晚我叫GHOST出去三夹果度烧野食....拒话见到NET哥你......叫你嚟.你唔嚟...........咁忙架............ KIKO系度架........哈哈!
作者: 17    时间: 2004-6-18 16:04
乜你地咁多节目咖。 唉。。真得闲。
作者: Jimmy    时间: 2004-6-18 17:46
我妖下你啊.死17..........你差我果一餐酒......几时还?
作者: kiko    时间: 2004-6-18 23:33
以下是引用阿net在2004-6-18 12:53:00的发言:
傻嘎,jimmy兄搭靓女使向你汇报啊。。。事先同我打声招呼唔捉距就系啦。

哗~~~~~假公济私窝!!!!! 点得架????(唔捉我就得!!)!!!! 我系JIMMY家长,佢搭靓女当然要向我汇报啦,你唔恨得甘多架了!
作者: kiko    时间: 2004-6-18 23:35
今晚知己吧见到NET哥你,点知你就诈睇唔到我哋, 唉!想同你打个招呼都唔得添~~~~~~~~`
作者: 阿net    时间: 2004-6-19 12:50
哇。。。D消息甘快上佐呢度啦?.....你系咪想我查多你几次!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-19 13:26
你查拒乜野? 哈哈......你查下拒个真名好过啦..........哈哈哈!
作者: kiko    时间: 2004-6-23 13:29
查到我真名又点啫? 有得奖啊?
作者: 阿net    时间: 2004-6-23 17:07
查?话甘易啦。不过,直接问先系我风格。
作者: kiko    时间: 2004-6-23 17:28
我实讲你听呢.

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1