心跳的回忆

标题: 新款改装单车 [打印本页]

作者: 明知故犯    时间: 2004-6-17 08:45
标题: 新款改装单车
[attach]2067[/attach]

作者: 小光    时间: 2004-6-17 08:59
型到跌渣~!
作者: savi    时间: 2004-6-17 09:27
踩出街一定好爽
作者: jos    时间: 2004-6-17 11:03
好型呀.....不过,好怪鸡....
作者: Jimmy    时间: 2004-6-17 12:19
哗............系正宗嘅风油肽啊.......... 排量0.7升.......仲系钢链传动.......... 车胎采用美奇轮.............21寸胎LINE............真皮坐SIT....... 后座空间乘坐舒适............ 悬挂系统采用麦唛式.(偏硬).........双横臂纵置扭杆独立悬架、双向作用弹簧式减振器 车身重:180KG.............最大扭距:5/23NM/RPM.............. 最高时速:15.0KM/H............ 油耗:0.00001升/百公里 (偏耗汗型....流量大............) 系你居家旅行最佳嘅交通工具.............

作者: Jimmy    时间: 2004-6-17 12:24
哦......补漏一下.......系全天候开蓬式.................
作者: kiko    时间: 2004-6-17 12:24
岩晒JIMMY!
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-17 12:25
哇``````够强。非常专业!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-17 12:28
尼架车.........我梦未以求好耐架拉......... 嗱............我唔理啊. .我生日........KIKO你一定要送部俾我架.........
作者: kiko    时间: 2004-6-17 14:08
好!一定
作者: 小光    时间: 2004-6-19 06:56
喂喂 呢部甘靓既车` 我又有要部啵 边个送部俾我咋
作者: 学友    时间: 2004-6-19 15:20
等我都照住个样改装部, 啊!唔知边度有原装嘅买!
作者: kiko    时间: 2004-6-20 18:22
楼上果位,你嘅签名好搞野啊~~
作者: 水百合    时间: 2004-6-22 22:56
比中国真马一代名车仲有型;;!~

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1