心跳的回忆

标题: 第二次食人遊戲,要玩的請報名 [打印本页]

作者: Dino_f    时间: 2004-6-15 12:53
标题: 第二次食人遊戲,要玩的請報名
准備著手開始第二次食人遊戲,要玩的請報名 遊戲規則:dispbbs.asp?boardID=49&ID=8218&page=1 第一次遊戲例子:dispbbs.asp?boardID=49&ID=8257&page=1
作者: savi    时间: 2004-6-15 12:54
我占顶楼!
作者: Dino_f    时间: 2004-6-15 13:07
遊戲要求: 1、至少每天上網視察遊戲進度
2、當發生命案後要至少發一帖,估誰是凶手
3、當被人懷疑是殺手時,最好發帖澄清。
4、如果是做殺手的必須一定要每天都要上網
遊戲時間表: 1、每晚8點結束估殺手的投票,每輪票統計是根據早上8點到晚上8點的得票情況計的
2、殺手第天早上8點前通過論壇短信告訴我下一個要死的是誰。(有兩位殺手的話請先通過短信或其它途徑相互聯系,協商好要殺的人的名單再告訴我。) 遊戲獎勵: 勝方是鬼方的話得各類屬性50分
勝方是好人的話則:枉死的加10分,被殺的加20分,幸存的加50分 報名辦法: 回帖格式如下:
我報名(XXX) XXX表示遊戲者 現報名名單如下:
savi
醉雪楓葉
非也
Jimmy
Jos
Vodka
Belial
明知故犯
JavaLee

作者: savi    时间: 2004-6-15 13:23
我要报名
作者: 醉雪楓葉    时间: 2004-6-15 13:48
我報名,我報名。不過申明誰在先殺我就不玩了,555555
作者: 非也    时间: 2004-6-15 13:51
我。。。 。。 系咪会有唔同古仔架?!
作者: 非也    时间: 2004-6-15 13:52
以下是引用醉雪楓葉在2004-6-15 13:48:00的发言:
我報名,我報名。不過申明誰在先殺我就不玩了,555555

话唔定你系鬼呢。。。。 不过,唔好杀我啊。。。
作者: Jimmy    时间: 2004-6-15 13:57
我我我我我我我我我我我我我我 又又又又又又又又又又又又又又 要要要要要要要要要要要要要要
作者: savi    时间: 2004-6-15 15:16
做好人唔够好玩..嘻嘻嘻....杀人................................................................
作者: 醉雪楓葉    时间: 2004-6-15 15:38
以下是引用非也在2004-6-15 13:51:00的发言:
我。。。 。。 系咪会有唔同古仔架?!
dino天天想故事,我看他差不多該“彈盡糧絕”了,哈哈

作者: jos    时间: 2004-6-15 17:25
我又要....第一轮死得太难睇了...我吾制呀....
作者: savi    时间: 2004-6-15 21:17
有人又想继续杀人了
作者: Vodka    时间: 2004-6-15 22:34
go on 我报名!
作者: Dino_f    时间: 2004-6-16 09:54
至少還差四個人,截止時間為6月20日,如果到時不夠10人的話可延長至6月27日
作者: Vodka    时间: 2004-6-16 11:19
  我建議不如多D人再玩啦,到時一日死兩三個先驚險架嘛!太小人唔好,到時你再作個類似[color="ff0000"]冤魂路N部曲既古仔出來甘先似個樣嘛!又式者抄佢就得啦,反正冇幾多人睇過,又夠驚心動魄!
作者: 非也    时间: 2004-6-16 11:23
都好啊,多个人陪下,死都无甘闷嘛。。。。
作者: Dino_f    时间: 2004-6-16 11:52
我都想,但系家下得6個人報名,點玩呀?
作者: 非也    时间: 2004-6-16 11:54
等。。。。渐渐会成为好习惯。。。。
作者: Jimmy    时间: 2004-6-16 18:25
........[glow=255,red,2]通知其它网友啦![/glow]
作者: savi    时间: 2004-6-16 18:52
拉多D人上离
作者: Belial    时间: 2004-6-17 10:14
我繼續報名,,冇理由我唔幫到鬼嗜!!! 大家叫多D人上來玩啦。。。
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-17 11:18
我,GO ON !
作者: JavaLee    时间: 2004-6-17 11:22
勝利者,無理由唔再報名噶啊!!!!
作者: jos    时间: 2004-6-17 11:44
米变左又系原班人马?????嗱~~~呢次我吾要死得甘难睇呀....
作者: Belial    时间: 2004-6-17 12:28
叫多D人啦。。卜街KIKO唔玩麼?
作者: Jimmy    时间: 2004-6-17 13:18
拒唔识玩!
作者: 开心到傻    时间: 2004-6-18 21:47
我又想啊
作者: Dino_f    时间: 2004-6-18 22:34
以下是引用开心到傻在2004-6-18 21:47:00的发言:
我又想啊

你要每日上到网先得
作者: jos    时间: 2004-6-21 08:19
乜甘多日都未有人上黎报名咖??
作者: Dino_f    时间: 2004-6-21 08:24
以下是引用jos在2004-6-21 8:19:00的发言:
乜甘多日都未有人上黎报名咖??

就系羅,攤凍左就唔好玩架啦
作者: Jimmy    时间: 2004-6-21 11:35
近排个个去晒睇龙周.......... 我都无乜得闲.........出外办啲事..........大后天先返得嚟........
作者: 云中雾    时间: 2004-6-21 13:38
我不来啊~~~~~我不得闲啊~~

作者: jos    时间: 2004-6-23 11:04
我已经好几日无上到喇....乜仲未开始呀??
作者: 欢少    时间: 2006-2-8 17:33

点玩架,吾识玩喔

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1