心跳的回忆

标题: 我们的签名~~~~~~~~~~~型嘛? [打印本页]

作者: kiko    时间: 2004-6-14 21:37
标题: 我们的签名~~~~~~~~~~~型嘛?
JIMMY的签名,头像,真系鹤山论坛之冠! 我个签名,都知你比左好多心机搞架了!多谢晒! 你地话靓唔靓啊?????
作者: kiko    时间: 2004-6-15 03:09
型嘛????????????????????//
作者: Jimmy    时间: 2004-6-15 03:13
本人觉得超人果个最型..............
作者: Harry    时间: 2004-6-15 14:36
F4!!!!!
作者: kiko    时间: 2004-6-15 18:16
why ??????????
作者: Vodka    时间: 2004-6-15 18:25
不如來個比賽嘛。。。。叫[color="ff0000"]最IN簽名大比拼
作者: Jimmy    时间: 2004-6-15 18:29
都好呙........要原创架.......... 哈哈.............
作者: Vodka    时间: 2004-6-15 18:33
好呀,甘你寫遊戲規則啦!定好時間!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-15 18:37
你定啦................你提议嘅
作者: Vodka    时间: 2004-6-15 18:41
甘睇下有無人玩先,咪得我地兩個咪冠亞季我地都分唔曬!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-15 18:44
哦....咁又嚟............你发问啦........ 一切交俾你办理...........
作者: kiko    时间: 2004-6-16 00:32
以下是引用Jimmy在2004-6-15 18:44:00的发言:
哦....咁又嚟............你发问啦........ 一切交俾你办理...........
更正:::::哦……咁又系……

作者: 明知故犯    时间: 2004-6-16 01:30
以下是引用Vodka在2004-6-15 18:25:00的发言:
不如來個比賽嘛。。。。叫[color="ff0000"]最IN簽名大比拼

以前举办过啦..... 都无分得出胜负
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-16 01:31
以下是引用Jimmy在2004-6-15 18:29:00的发言:
都好呙........要原创架.......... 哈哈.............

你明知我部垃圾机乜都无下载还要原创???? 我毒疮就有只`````
作者: kiko    时间: 2004-6-16 07:36
呵呵~`` 你生毒疮????? 有问题有问题!!!!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1