心跳的回忆

标题: 晕~~~~~~身为医生竟然唔识电车…———— [打印本页]

作者: kiko    时间: 2004-6-14 21:24
标题: 晕~~~~~~身为医生竟然唔识电车…————
寻日成班人去广州,有个医生见到部电车竟然大惊小怪::“好得意啊架车,有两只角嘅?” 我地个司机答佢:果啲系电车,佢话:哗!广州甘先进,而家出左只电车啊,好利害窝!~ 我心想:你还利害!这么早就发现!这么早就知道!

作者: 帝王POWER    时间: 2004-6-14 21:52
我个电话你都敢唔记得,傻女
作者: kiko    时间: 2004-6-14 22:04
记得你屋企果个!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-15 00:59
记唔记得我个啊?????? 我一共有三个电话...你记晒无啊?
作者: kiko    时间: 2004-6-15 03:03
记晒了记晒了,!!!!!!!!! 公布出来好嘛?
作者: Dino_f    时间: 2004-6-15 13:28
公布去SEX交友網 話系靚女既號碼
作者: Jimmy    时间: 2004-6-15 13:29
Dino_f........一齐公布罗.......... 哈哈...
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-15 13:36
公布埋我个啦。。。。 反正我夜晚都极度苦闷
作者: Jimmy    时间: 2004-6-15 13:45
我公布一下次........ 我的:13672899197.....8189197.......8187386........13612268319...13822408808......13822393914............ 明仔:8113583
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-16 01:34
你果个131电话都未公布呀 锄锅你啊.....
作者: kiko    时间: 2004-6-16 07:31
系罗!你去锄佢啦~~~~~~``
作者: makeSmIle    时间: 2004-6-16 22:31
好笑咩?傻婆表姐
作者: kiko    时间: 2004-6-16 22:38
以下是引用makeSmIle在2004-6-16 22:31:00的发言:
好笑咩?傻婆表姐

打锅金架你啊拿!!!!! 甘叫我???????下次唔好叫我去街街!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-16 23:00
你唔去.我陪拒去..................纸巾哦!
作者: kiko    时间: 2004-6-16 23:03
跟起你地后面~~~~~~~ 以防你拐走佢!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-16 23:06
你未跟罗...............学你上次咁..........飞甩我地..咁先得.....
作者: makeSmIle    时间: 2004-6-16 23:07
哇~哈哈哈哈~我个个都吾同~同古天乐去!
作者: kiko    时间: 2004-6-16 23:16
转性??????????? 同古天乐???????几时开始冧佢架? 同我争古天乐?找死啊?
作者: Jimmy    时间: 2004-6-16 23:53
乜野古天乐啊??都唔知你讲乜嘢?
作者: kiko    时间: 2004-6-25 16:07
其实我都唔知佢讲边个古天乐,我讲我钟意果个系明星古天乐!
作者: carmen    时间: 2004-6-25 23:22
我星期日去广州看看有无新发现~~~~
作者: 我系我    时间: 2004-6-25 23:59
哇,个医生可能系农村出来的啊

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1