心跳的回忆

标题: 我有个疏堂亲戚................... [打印本页]

作者: 明知故犯    时间: 2004-6-14 04:51
标题: 我有个疏堂亲戚...................
早婚.开咗一间铺...... 本来都非常引人善慕,点知他就是中意玩,是玩女仔果种玩....... 唉``````他老婆晚晚打电话俾我,问我有无见到老表啊... 我都编咗好多大话,如:"出咗去食宵夜""去咗厕所""送朋友返屋企"等等................... 但是今晚..唉`````她老婆又打电话一边哭(哭得好凄凉)一边问我:"你老表究竟去咗边度.电话又关机,打电话去他的朋友又话无见过他,你有无呃我?(之后还有好多话,我就唔方便讲啦.)" 唉````````````你以为我想呃你咩,我都唔想咖.我是逼不得以,逼上梁山咋...他是我老表嘛.男人当然要帮番男人咖啦.....而且他还是大我两年.二十六岁左右,心火盛嘛...................... 如果站在某种男人就角度,我认为他出去玩系啱嘅..........非常正常 但是站在其他人的角度来睇..我唔赞成他出去玩..毕竟家有贤妻,脚下有子...... 如果我结咗婚,我都会去玩,不过只是同朋友去饮下酒,勼UP几句吹下水/ 好似我老表呢种人囖哦...小弟我就不敢恭唯喇`````````` 好老婆真难揾.但是他都揾得到..就是不会珍惜,以今晚我的估计,他们离离婚的日子不远了```
作者: Belial    时间: 2004-6-14 13:49
你老表嗎?你老細啊嘛?
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-14 14:29
一样啫。。。。。 老表兼老细````` 总之距哋就无得救咖啦
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2004-6-15 09:41
如果你老婆又好似你甘,出去玩,到处去玩,从不话你知,关机,夜夜先返.吾理家头细务,吾理细路仔,吾帮你打点一切.吾做野,整天只顾玩. 你做丈夫又有什么感受呢?! 将心比己! 换个角度去想下! 娶得个女人返离做老婆,就应该忠心耿耿,吾应该再花天酒地啦.后生果时,仲玩吾够呀.做人老公啦,做埋人地老豆,都吾生性,有几多个愿意系屋K无耐甘等你返离呀, 边个帮你照顾孩子?边个帮你洗衣煮饭?边个永远会系后面支持你?边个会愿意忍受你?边个会吾介绍你既一切?边个对你最好?边个会陪你到老? 做女人真系无耐!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-15 12:36
唉...................清官难审家庭事............. 我都唔想多理................算啦................................大家睇开啲啦! 不过条佬.我睇拒唔起..........哼..............超......妖..........嗱.. ......
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-15 12:43
而家表嫂去咗香港哦。。。 唔知系唔系无眼睇呢???????
作者: Belial    时间: 2004-6-15 13:30
愛情也是一門很玄的東西
作者: Jimmy    时间: 2004-6-15 13:36
妖..............玄你的头啊.........
作者: 非也    时间: 2004-6-15 13:46
这就是人生。。。
作者: Jimmy    时间: 2004-6-15 19:26
非也....你快去帮下个女猪脚啦........... 如果你唔知....你又想知边个.你系Q度问我啦!
作者: holybody    时间: 2004-6-15 21:44
[fly]...............................[/fly]
作者: 非也    时间: 2004-6-15 22:56
以下是引用Jimmy在2004-6-15 19:26:00的发言:
非也....你快去帮下个女猪脚啦........... 如果你唔知....你又想知边个.你系Q度问我啦!
I can't help.... OK?!

作者: Jimmy    时间: 2004-6-16 00:06
AH..M.......... c
作者: jos    时间: 2004-6-16 09:14
甘既男人应该PK再PK距.....我鄙视呢种人.....哼
作者: Dino_f    时间: 2004-6-16 09:59
BS BS BS BS BS BS BS BS
作者: 非也    时间: 2004-6-16 10:25
依家只可以讲一句,好多野整定既。。。。
作者: Jimmy    时间: 2004-6-16 12:40
a fresh flowers puts on the cow muck!
作者: jos    时间: 2004-6-17 11:22
系一朵鲜花毁在一堆牛粪上................唉... 无得讲,女人真命苦.
作者: 8246    时间: 2004-6-19 15:50
你地全部都比~~~~~~~明知故犯~~~~蒙骗啦 距讲埋甘多费话都系想话比人知~ 距:24岁 未婚 好男人一个~~~~~~~~ 晕~~~~~~~~~~`
作者: jos    时间: 2004-6-28 11:19
系吾系呀??好男人?
作者: niko    时间: 2004-6-28 12:07
男人又在犯错了~~~~~~~~~唉。。。 此刻的我心静如水。

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1