心跳的回忆

标题: 好马不吃回头草? [打印本页]

作者: 谷行云    时间: 2004-6-12 15:40
标题: 好马不吃回头草?
如果你追求某位女孩子,距唔制,但过后距又来追返你,你会接受她的追求吗?
作者: 醉雪楓葉    时间: 2004-6-12 16:27
只要我還沒有的話,會考慮接受 如果已經有了,就100%拒絕
作者: Vodka    时间: 2004-6-13 02:38
最緊要自己鍾意
作者: jos    时间: 2004-6-16 09:18
又系呢种情况???真无奈..........睇你个时仲中意距吾喽.
作者: Jimmy    时间: 2004-6-16 21:06
钟噫就钟噫 ..............使乜理拒咁多....... 爱了再说...........
作者: 8246    时间: 2004-6-17 14:34
果个女仔开头吾接受你系因为那个女仔无心理准备 距吾想玩玩下哩点可以证明哩个女仔对爱情好认真 再加上女仔系要矜持D家~~~~我个女朋友都系甘 又或者你第一眼剃落去好样衰~~`个女仔后来剃你剃到顺眼啦就接受你罗 哈哈哈哈~~~
作者: Harry    时间: 2004-6-18 01:16
你甘HI样衰,阿婆就岩你多D,接埋啦! 细路仔,奶都未戒!系度讲感足!读多几年书先啦!
作者: jos    时间: 2004-6-18 08:27
天............harry,做乜你成日都响度寸人咖???未必人仔细个就吾识谂咖..
作者: 小光    时间: 2004-6-18 10:27
睇情况既者~!
作者: 8246    时间: 2004-6-18 14:22
甘~~~~“Harry兄”~~~可否又有乜高见呢?? 剃你个衰样都系得个吹,爱情对于你哩种无拖拍既人来讲 简直就系天书~~`唉~~ 返去执正下个样沟返条女体验下爱情啦~~~~
作者: 8246    时间: 2004-6-18 14:33
问世间情为何物~~~~~~~~ 直教人生死相许~~~~~~~~~ 唉~~~~~~~
作者: Harry    时间: 2004-6-18 14:48
呵呵呵!!!可惜你唔知我系边个!知我既人就知架啦!!!!!!!!!!!!!!! JOS,人地话我,我先会串番距既,人不犯我,我不犯人!
作者: 小光    时间: 2004-6-23 10:41
老实讲句~! 好草吾怕回头吃~!
作者: jos    时间: 2004-6-23 11:46
我赞成小光讲既呀~! TO : HARRY 你想讲你现实中就好似你讲既好花心??好多时要沟女过日子呀???
作者: Harry    时间: 2004-6-23 11:50
哈哈哈,唔知,见到一个有感觉就沟罗!
作者: jos    时间: 2004-6-23 11:51
甘你米有好多GF??高手
作者: Harry    时间: 2004-6-23 11:53
哈,唔知呢!不过我钟意一个人既生活!所以爱过了就算!
作者: jos    时间: 2004-6-23 11:58
边个女仔遇着你就边个倒霉喽~~~好彩我吾多识D甘既衰男人既者....
作者: Harry    时间: 2004-6-23 12:00
哈哈哈!!!!都唔知呢!但系如果我钟意一个人既时候我会对距好好!!!你想试下吗?
作者: 小光    时间: 2004-6-28 03:39
哇~! 甘样算吾算系沟紧女呢你?
作者: kiko    时间: 2004-6-28 09:36
专一D好!
作者: jos    时间: 2004-6-28 11:17
我都系甘话。。。
作者: Elaine    时间: 2004-7-5 19:20
见到自己对距有感觉既人就同距一齐,人地肯至算啦~
作者: Harry    时间: 2004-7-5 23:57
所以而家变得专一了!!!!好想同自己钟意既人一齐!
作者: Elaine    时间: 2004-7-6 13:24
个个都系你钟意既, 甘眯要同个个都响埋一齐??? 大锅~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: Harry    时间: 2004-7-6 17:10
唔会罗!!!
作者: Elaine    时间: 2004-7-6 21:35
听住先啦~~~
作者: Harry    时间: 2004-7-6 22:07
嗯!!!无错!我会变专一的!
作者: Elaine    时间: 2004-7-6 22:11
哈哈,,, 讲就易,,,,做就难咯~~~ 我够有谂过俾D心机读书啦, 到头黎又唔系挂住玩~~~~~~~`
作者: Harry    时间: 2004-7-6 22:25
果D点同呢!
作者: Elaine    时间: 2004-7-7 14:01
眯一样,,, 每日做同一件事都会闷啦,更何况要你成世对住同一个人, 我谂你应该唔多掂~~~IS THAT RIGHT???
作者: Harry    时间: 2004-7-7 21:10
哈哈哈!如果换转你同你钟意既人一齐,你会觉得讨厌吗? 我唔会罗,我会觉得幸福!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1